Женска мастурбација

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
gerard напиша:
п.с. Оние девојки кои немаат во план да се покажат во "јавност" пожелно би било да се отоворат поеќе.. чисто да биде поинтересно. Ако имаат бариери, на тоа мислев..
Ако човек се отвори тука, би требало да нема пречка да се отвори и во живо... Она кое го пишуваат е нивно мислење, не би требало да им претставува проблем да се покажат во јавност и да се срамат од она што кажале...
Ете кога ќе се собереме можеме да дискутираме на оваа тема, за мене нема проблем :D

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Ја го кажав тоа со цел да ги "ослободам" малку оние позатворените..

Инаку не се слагам со ова
Она кое го пишуваат е нивно мислење, не би требало да им претставува проблем да се покажат во јавност и да се срамат од она што кажале...
Убаво и правилно би било да е така.. ама не е така

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Се дркам од кога имав 12 години. Мислам дека повеќето од машките мислат дека девојките си ставаат нешто внатре кога се дркаат, а нема врска. Сега, може има некои кои така прават, ама 99% само си го „тријат“ клиторисот. А времетрањето е како и кај машките, уствари се е слично. Само ми е чудно.. мислам ако сте имале девојки.. не дркале ли пред вас никогаш??

И, да, гледам порничи.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
нема одредено времетраење, на пример ја можам и по 3 саати, а некогаш и на брзинка ради ред за едно 2 минути :D

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Гижо напиша:
нема одредено времетраење, на пример ја можам и по 3 саати, а некогаш и на брзинка ради ред за едно 2 минути :D

да има многу фактори за тоа пример, се случува тоа да го правам и 7 пати на ден (леле сеа ќе ме смеат :P ) а има денови каде не ни помислувам на тоа. само после ме боли рамо хахаха и лево и десно :roll: :roll: :roll:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Гижо напиша:

Мене ми кажуваш?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Arvandor напиша:
да има многу фактори за тоа пример, се случува тоа да го правам и 7 пати на ден (леле сеа ќе ме смеат :P ) а има денови каде не ни помислувам на тоа. само после ме боли рамо хахаха и лево и десно :roll: :roll: :roll:
а зглобот не те боли :D помина времето кога го онадев по повеќе пати, ама 7 пати :shock: тоа за мене е сајнс фикшн :lol: :lol:

yin yang напиша:
Гижо напиша:

Мене ми кажуваш?

и на тебе и на сите

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Гижо напиша:
Arvandor напиша:
а зглобот не те боли :D помина времето кога го онадев по повеќе пати, ама 7 пати :shock: тоа за мене е сајнс фикшн :lol: :lol:
не бре брат рамо ме боли хаха, зависи како правиш има и во дркањето ритуали. Пример, во последно време станува популарно jelq. порано користен како ритуал за издолжување на пенис, а сега и во медицина. Или пак, си има некои мини позички позиција на рака итн итн, може и грб и преопни или колена да те болат. хахаха

а за бројката 7...немам коментар...како што рече јинг, тоа го правам од 12 год.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Arvandor напиша:
не бре брат рамо ме боли хаха, зависи како правиш има и во дркањето ритуали. Пример, во последно време станува популарно jelq. порано користен како ритуал за издолжување на пенис, а сега и во медицина. Или пак, си има некои мини позички позиција на рака итн итн, може и грб и преопни или колена да те болат. хахаха

абе и ја го правам тоа од 11-12 години ама седмица е многу, :D како што на другите им е чудно за 39-ката Долфин :lol: :lol:

а ова за техникиве од кај го знаеш, дај ако имаш некоја веб страница

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
yin yang напиша:
Се дркам од кога имав 12 години. Мислам дека повеќето од машките мислат дека девојките си ставаат нешто внатре кога се дркаат, а нема врска. Сега, може има некои кои така прават, ама 99% само си го „тријат“ клиторисот. А времетрањето е како и кај машките, уствари се е слично. Само ми е чудно.. мислам ако сте имале девојки.. не дркале ли пред вас никогаш??

И, да, гледам порничи.
Да, да, се ми е тоа јасно :wink: Него на колку дена си ја "поштуваш" раката? Сега може ќе речеш зависно од тоа колку често имаш секс, дека го правиш само во "сушните денови"... А пред првиот сексуален однос? Колку често?

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Гижо напиша:
Гижоооо, се згазив од смеење, не можам да пишувам :D :D :D :D
Испринтај тоа и пуштај летоци по аеродром, да си знаат кандидатките како да ти се понашаат :lol: :lol: :lol: :lol: How to handle my dick :lol: :lol:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Гижо напиша:
Arvandor напиша:

абе и ја го правам тоа од 11-12 години ама седмица е многу, :D како што на другите им е чудно за 39-ката Долфин :lol: :lol:

ех, сексологија ми е хоби :lol: :lol: :lol: колку и да си "голем" сантимче повеќе секогаш е добредојдена зарем не? :D :D еве нешто информации за тоа.

http://www.go-penis-enlargement.com/jelq.html

Aceva напиша:
Гижо напиша:
Гижоооо, се згазив од смеење, не можам да пишувам :D :D :D :D
Испринтај тоа и пуштај летоци по аеродром, да си знаат кандидатките како да ти се понашаат :lol: :lol: :lol: :lol: How to handle my dick :lol: :lol:
....поправка 101 ways how to handle my cock

(dick е вон мода) :P

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Acid напиша:
Да, да, се ми е тоа јасно :wink: Него на колку дена си ја "поштуваш" раката? Сега може ќе речеш зависно од тоа колку често имаш секс, дека го правиш само во "сушните денови"... А пред првиот сексуален однос? Колку често?

Дркањето не ми е условено со сексот. Може и да имам секс и да се дркам во ист ден. А и одговорив на друга една тема овде дека во просек 3-4 пати во неделата се дркам. Исто како и вие, некогаш секој ден, а некогаш и неколку недели ништо.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Arvandor напиша:
ех, сексологија ми е хоби :lol: :lol: :lol: колку и да си "голем" сантимче повеќе секогаш е добредојдена зарем не? :D :D еве нешто информации за тоа.

http://www.go-penis-enlargement.com/jelq.html

ај ке видам некоја техника, да набацам некој сантиметар повеќе :D

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Пак сте се замешале со машката мастурбација, за тоа колку што се сеќавам има посебна тема :D

Kajgana Shop

На врв Bottom