Женска мастурбација

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Гижо напиша:
Arvandor напиша:
ех, сексологија ми е хоби :lol: :lol: :lol: колку и да си "голем" сантимче повеќе секогаш е добредојдена зарем не? :D :D еве нешто информации за тоа.

http://www.go-penis-enlargement.com/jelq.html

ај ке видам некоја техника, да набацам некој сантиметар повеќе :D
Само да знаеш не е толку лесно како што звучи, обично вежбанката ќе се навлече на дркање ако немаш контрола. 8) :lol:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Arvandor напиша:
Само да знаеш не е толку лесно како што звучи, обично вежбанката ќе се навлече на дркање ако немаш контрола. 8) :lol:
да пробам некоја па ке пишам у темата Бели Мугри :D

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
FortunE напиша:
Пак сте се замешале со машката мастурбација, за тоа колку што се сеќавам има посебна тема :D
Што сега ќе се двоиме??? :P :P :P Нели сакавте рамноправност :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има разлика само во позиционирањето на прстите :P :lol: :lol: :lol:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
StenmarC напиша:
FortunE напиша:
Пак сте се замешале со машката мастурбација, за тоа колку што се сеќавам има посебна тема :D
Што сега ќе се двоиме??? :P :P :P Нели сакавте рамноправност :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не мора да значи, може со превртена рака, може пример раката да ја ставиш погоре накај врвот или подоле, ама, ни под РАЗНО да не користите шампон како лубрикант или сапум, иклучително лосиони за кожа или нешто слично. :wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
StenmarC напиша:
FortunE напиша:
Не е тоа двоење, само бегаат од темата :D

П.С. Знам дека има разлика во позицијата на прстите :D :D :D

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Нас ни е полесно во секој случај :P

gerard напиша:
Браво за The`bItCh! Те поштуем сега.. (малку поеќе од другите) :D
:oops: 8)

Член од
22 јуни 2005
Мислења
21
Поени од реакции
0
Ме инересира само едно на сто најмногу мастурбираат зените т.е. шо им ес вртит во глата ко ке го прает то :?:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
P@uN напиша:
Ме инересира само едно на сто најмногу мастурбираат зените т.е. шо им ес вртит во глата ко ке го прает то :?:
Аутомагазин некој, или каталог од Орифлејм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P 8)

Член од
22 јуни 2005
Мислења
79
Поени од реакции
1
ШПАНСКА СЕРИЈА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
P@uN напиша:
Види на прва или втора страна кажано е мислам..
И ние сме луѓе бе.. не знам шо се чудите толку и шо не ви е јасно.. и ние мастурбираме на то шо мастурбирате вие.. само нас шо не ни се "дига" туку ни се влажнит :wink:

StenmarC напиша:
P@uN напиша:
Аутомагазин некој, или каталог од Орифлејм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P 8)
Да бе да.. во право си.. сестра ми на ауди 100 кватро мастурбират.. а јас з`ш сум изрод на сликине од дедо..

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
The`bItCh напиша:
P@uN напиша:
И ние сме луѓе бе.. не знам шо се чудите толку и шо не ви е јасно.. и ние мастурбираме на то шо мастурбирате вие.. само нас шо не ни се "дига" туку ни се влажнит :wink:
Nie drkame na Pamela i Anegelina kako lezbejki. ISto i vie toa go praite devojkite? wow....kolku sto znam skoro sekoja devojka ponekogas ima fantazii za druga devojka ne znam kolku e tocno, blame sex sense na discovery chanell :roll: :roll:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Arvandor напиша:
Nie drkame na Pamela i Anegelina kako lezbejki. ISto i vie toa go praite devojkite? wow....
Не бе ... они аналогно на тоа. Ги замишљаат Бред Пит и Џорџ Клуни како гејови :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
StenmarC напиша:
Arvandor напиша:
Nie drkame na Pamela i Anegelina kako lezbejki. ISto i vie toa go praite devojkite? wow....
Не бе ... они аналогно на тоа. Ги замишљаат Бред Пит и Џорџ Клуни како гејови :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ah be stenmarC hahahah vo pravo si

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Arvandor напиша:
Nie drkame na Pamela i Anegelina kako lezbejki. ISto i vie toa go praite devojkite? wow....kolku sto znam skoro sekoja devojka ponekogas ima fantazii za druga devojka ne znam kolku e tocno, blame sex sense na discovery chanell :roll: :roll:
И шо? Мислиш дека мене нема да ми се "дигне" ако ги гледам Памела и Џоли како се лижет?
Секси е жена со жена.. не мојт машко да ти дајт то шо можит жена.. сепак жена знајт шо сакат жена.. нели?
Ова од искуство со жени 8) :oops: :wink:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
P@uN напиша:

Јас, обично, на некоја сцена од порнич.

А ти? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom