Женска мастурбација

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
yin yang напиша:
Јас, обично, на некоја сцена од порнич.

А ти? :)

на жената од комшијата :lol: :lol:

Член од
22 јуни 2005
Мислења
21
Поени од реакции
0
yin yang напиша:
P@uN напиша:
Ме инересира само едно на сто најмногу мастурбираат зените т.е. шо им ес вртит во глата ко ке го прает то :?:

Јас, обично, на некоја сцена од порнич.

А ти? :)
И јас исто а некојпат и на некоја згодна зенска со ти останала во меморија :oops: :lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
The`bItCh напиша:
Arvandor напиша:
Nie drkame na Pamela i Anegelina kako lezbejki. ISto i vie toa go praite devojkite? wow....kolku sto znam skoro sekoja devojka ponekogas ima fantazii za druga devojka ne znam kolku e tocno, blame sex sense na discovery chanell :roll: :roll:
И шо? Мислиш дека мене нема да ми се "дигне" ако ги гледам Памела и Џоли како се лижет?
Секси е жена со жена.. не мојт машко да ти дајт то шо можит жена.. сепак жена знајт шо сакат жена.. нели?
Ова од искуство со жени 8) :oops: :wink:
Чекај сега, не сфатив убаво (најверојатно до акцентот ќе да е). Ти се палиш кога две жени се лижат? Знам дека кај останатите ("нормални") жени не е така. Tи или ептен забега со фантазиите (да не речам "измислиците") или имаш некои лезбејски нагони. :roll:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Да Ејсид, кој те лажел? :lol: 8)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
_ZlObNiCa напиша:
Acid greska si za poslednovo:)
Опса, уште една лезбејка :lol: Има други?
Добро, не ве познавам.

Има ли некоја хетеросексуалка (по можност во брак) што ќе ми ја потврди будалаштината дека хетеросексуалните жени се палат на жени?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ејсид, ме пресмеа браво :wink:

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
eve divajn ti potvrdi, a toa deka ako za vreme na masturbacija mislime na devojka i toa ne prai lezbejki neznam bash :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Злобница држи став морам да одам ... ако не му е јасно уште нешто подобјасни му :lol: :lol: :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти ме пресмеа Данице! Ти се смеам на инаетот! Се би признала, само за да испаднеш во право (и да контрираш со мене), така? :wink:

Ти како би се окарактеризирала, како хетеро?

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Acid normalno e da se ima takvi fantazii, ama trikceto e sto mnogu malce devojki go priznavaat toa, i tokmu poradi toa odma ke bidat oceneti ko lezbejki, iako veze nema....

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
_ZlObNiCa напиша:
Acid normalno e da se ima takvi fantazii, ama trikceto e sto mnogu malce devojki go priznavaat toa, i tokmu poradi toa odma ke bidat oceneti ko lezbejki, iako veze nema....
Види, ако некој има фантазии за секс со машки, јас (сите) би го окарактеризирал како хомосексуалец. Ќе ми кажеш ли ти што е тука поразлично кај жените?

Ако фантазираш за некаков сексуален однос со некој од истиот пол (или жена за жена), сигурно имаш хомосексуални нагони.

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Acid topicot e zenska masturbacija, prasanjeto e na sto misliste za vreme na masturbacijata, lugeto mislat na milion razlicni raboti, znaci fantazii za sto sansite da se ostvarat se dosta mali, nekoi mislat na dve devojki zaedno, nekoj na grupen sex, i neznam na sto uste ne, ama toa ne gi pravi ni lezbejki, ne orgijashi, nitu pak biseksualci ili sto ti uste znam....Ako e veke taka, sto treba da znaci deka mazite koga mislat na dve devojki potajno sakaat da bidat zena ili travestiti ili sto..

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Ај пак врати се на мојот пост погоре. :wink:

И јас мислам на милион работи, ама ниту еднаш немало машко меѓу нив.

Башка жените кога мастурбираат најчесто мислат на една личност, а кај мажите тоа е како "The Best Of!", што значи рандом слики од добри теткици.

:idea: Achtung | Aufmerksamkeit | Beachtung :idea:
Прочитај убаво што пишав погоре, па после реплицирај.

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Ne si razmislil deka toa e mozebi taka bidejki gay sex e mnogu potabu negoli lez, pogotovo kaj nas....

Kajgana Shop

На врв Bottom