Гижо
че о надрва
- Член од
- 13 март 2005
- Мислења
- 9.074
- Поени од реакции
- 142
yin yang напиша:Јас, обично, на некоја сцена од порнич.
А ти?
на жената од комшијата :lol: :lol:
yin yang напиша:Јас, обично, на некоја сцена од порнич.
А ти?
И јас исто а некојпат и на некоја згодна зенска со ти останала во меморија :lol:yin yang напиша:P@uN напиша:Ме инересира само едно на сто најмногу мастурбираат зените т.е. шо им ес вртит во глата ко ке го прает то :?:
Јас, обично, на некоја сцена од порнич.
А ти?
Чекај сега, не сфатив убаво (најверојатно до акцентот ќе да е). Ти се палиш кога две жени се лижат? Знам дека кај останатите ("нормални") жени не е така. Tи или ептен забега со фантазиите (да не речам "измислиците") или имаш некои лезбејски нагони. :roll:The`bItCh напиша:И шо? Мислиш дека мене нема да ми се "дигне" ако ги гледам Памела и Џоли како се лижет?Arvandor напиша:Nie drkame na Pamela i Anegelina kako lezbejki. ISto i vie toa go praite devojkite? wow....kolku sto znam skoro sekoja devojka ponekogas ima fantazii za druga devojka ne znam kolku e tocno, blame sex sense na discovery chanell :roll: :roll:
Секси е жена со жена.. не мојт машко да ти дајт то шо можит жена.. сепак жена знајт шо сакат жена.. нели?
Ова од искуство со жени 8) :wink:
Опса, уште една лезбејка :lol: Има други?_ZlObNiCa напиша:Acid greska si za poslednovo
Види, ако некој има фантазии за секс со машки, јас (сите) би го окарактеризирал како хомосексуалец. Ќе ми кажеш ли ти што е тука поразлично кај жените?_ZlObNiCa напиша:Acid normalno e da se ima takvi fantazii, ama trikceto e sto mnogu malce devojki go priznavaat toa, i tokmu poradi toa odma ke bidat oceneti ko lezbejki, iako veze nema....