Жените прашуваат, мажите одговараат

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
нема шанси да прифатам, прво за мене како личност сексот не е само физичка работа туку треба нешто да има и емотивно. таа колку сака можи да има цуцки, гз, и шо сака, мене таа што си ја сакам ми е најубава на цел свет, и не ми треба никоја друга и + то друго е кога имаш однос со некој за кој чуствуваш нешто и со некој кој го гледаш како фигура??? барем за мене не е можна споредбата, и не можи во никој случај да паднам на физички изглед.
Ова звучи премногу добро за да биде вистинито.Вакво нешто кажано од машка уста е реткост:pos2:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Зошто бегате од тие што ги сакате?

Еве ви најпрост пример, одреден господин кој знам дека ме сака(од сигурни извори), седиме во исто друштво и кога ќе дојдам јас он дисапиар ( БЕГАЛКА)... мислам не одма ама кај да е за 1-2 мин го снемва.. Или кога седиме заедно во кафуле, прво ќе го прошета цело за као демек да го чекаме принцот и ќе дојде по едно пола саат...Или ќе оди до вц и пак го нема. Е што е фората тука?

Ајде мужи објаснете.Зошто бегате од тие што ги сакате?

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7

Еве ви најпрост пример, одреден господин кој знам дека ме сака(од сигурни извори), седиме во исто друштво и кога ќе дојдам јас он дисапиар ( БЕГАЛКА)... мислам не одма ама кај да е за 1-2 мин го снемва.. Или кога седиме заедно во кафуле, прво ќе го прошета цело за као демек да го чекаме принцот и ќе дојде по едно пола саат...Или ќе оди до вц и пак го нема. Е што е фората тука?

Тежок будала имаш најдено. :)
Ако сакам некоја нема шанси да избегам, а во овај случај изгледа дечкото многу се страми, многу те сака си мисли дека неможи да те има или пак е најголемата девица во случај на пуштање

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28

Во твојов случај или си му опнала клоца претходно,па сега му е мука на човекот и несака да се појавува пред тебе,незгодно му е или пак е некој мекуш кој несака или незнае да се справи со работите или чувствата спрема тебе и му е срам,трето нема.

Не бегам,никогаш,ако сум имал нешто со личноста и после тоа несакам да бидам во нејзино друштво тоа е друго,но ако тек сега сакам да ги повлечам работите кон мене нема сврха да се бега и да се ќути,и да се прават работи како тој „твојот“ што ги прави.

:smir:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073

:pos2::pos2::pos2: по ова што го прави тешко дека те сака :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
:pos2::pos2::pos2: по ова што го прави тешко дека те сака :)

Juve Најдобро кажа ме погоди скроз.А инаку вервај поарно за мене да не ме сака - нема ич да си имам проблеми и да ме замара, ама некако по моите извори оди накај спротивното... А мене билив ми ми е сеедно. САмо ја истражувам фамозната машка психологија,

А и ова, оти сте појаки на смс и телефон колс, а на живо сте прави пи*ки...? И оти кога сте со другарите се правите највечи фраери и многу другачие се однесувате отколку насамо со девојка? ПАк зборам од лично искуство :baeh:

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Juve Најдобро кажа ме погоди скроз.А инаку вервај поарно за мене да не ме сака - нема ич да си имам проблеми и да ме замара, ама некако по моите извори оди накај спротивното... А мене билив ми ми е сеедно. САмо ја истражувам фамозната машка психологија,

А и ова, оти сте појаки на смс и телефон колс, а на живо сте прави пи*ки...? И оти кога сте со другарите се правите највечи фраери и многу другачие се однесувате отколку насамо со девојка? ПАк зборам од лично искуство :baeh:
Фала за тоа што ми веруваш и знам добар сум :) хехех
Иначе за прашањето мислам дека треба да сватиш едно, куче што лае не каса. Нема разлика помеѓу телефон и во 4 очи. Кога му кажуваш на некого во очи тогаш можеш да ги кажеш вистинските чуства. Не сме пи*ки туку сме кучки за такви случаеви (чест на исклучоци во кои спајѓам и јас) :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Фала за тоа што ми веруваш и знам добар сум :) хехех
Иначе за прашањето мислам дека треба да сватиш едно, куче што лае не каса. Нема разлика помеѓу телефон и во 4 очи. Кога му кажуваш на некого во очи тогаш можеш да ги кажеш вистинските чуства. Не сме пи*ки туку сме кучки за такви случаеви (чест на исклучоци во кои спајѓам и јас) :)
ај немој молимте од сабајле вакви работи да ми правиш... на сред појјадок да ме задавиш не е баш интересно

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073

А јас пак цел живот се трудам да ја разберам женската психологија :smir:
Ако сакаш да видиш колку те сака направи му огромно игнорирање , во секој поглед ...... во рок од една недела ќе дознаеш дали и колку те сака ;)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Епа такви се машките, се согласувам со Гего, биди и ти малце бегалка (или малце поише), и ќе видиш што ќе се случи.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33

мене ми изгледа оваа ситуација дека ти го сакаш него,а тој тебе?????
тешко прашање,јас можам на цел форум да му кажам дека те сакам,ќе ми веруваш ли?не може никој да ти каже за тебе колку ти сакаш и што сакаш:smir:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
„А и ова, оти сте појаки на смс и телефон колс, а на живо сте прави пи*ки...? И оти кога сте со другарите се правите највечи фраери и многу другачие се однесувате отколку насамо со девојка? ПАк зборам од лично искуство :baeh:“

Типичен машки синдром на криза на идентитетот!..

пробај начекај некој отворен и ведар, кој не му е гајле што ќе речат другите кога би бил она што е пред секого.. и кога би ти ја покажал својата вистинска страна , без маски и лаги.. ќе видиш дека сепак има машки на овој свет кои знаат да го покажат тоа.. без она „фраерисувањето“ пред друштво..

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207

Човеков од кај и да си го откопала таму закопај го. Искрено само толку можам да ти понудам помош за него. И доктор нема да знае дијагноза.

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Зошто е НЕОПХОДНО насабајле да си ги чешате јајцата,уаааај?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Зошто е НЕОПХОДНО насабајле да си ги чешате јајцата,уаааај?
уај нот...за да биде филингот подобар при утринската куродрвица :pos:

од каде бе злобнице жити љубав ја ископа констатацијава? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom