Жените прашуваат, мажите одговараат

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Во принцип точно е ова што го викаш, Медеа.

Срамежливоста и стравот од rejecting кој произлегува од минати искуства во кои девојката ќе не окарактеризира како лака роба, наместо храбри и искрени момци - се главните причини.

Иако, најбитен е начинот на кој ќе се каже директната забелешка на младичот кон чупата, со кој ќе се укаже на фактот дека таа кај нас има зелено светло после кое може да тргнеме кон заедничко општење на повисоко ниво.

Јас знам еден повозрасен симпатичен фраер кој ми кажа дека во животот многу често на жените им пристапувал со фразата:
"Јас вечерва сакам да сум со тебе. Останатото е твоја работа"

Зачудувачки, фразава била успешна во голем дел од случаите. Сепак, немам информација дали оние девојки кои не го примиле најдобро муабетов реагирале на истиот со лупање на флаша од глава, вербално обесчестување на фраерот до фецесно ниво и останати начини на искажување страв од директноста на "противникот" :)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
зошто кога ќе ви се допадне некоја девојка, не и го кажете тоа директно?
јас сум директен!веднаш давам до знаење,најмногу поради себе!не сакам да западнам во зоната на пријателство!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.135
Поени од реакции
25.669
Зошто да биде просто кога може да биде сложено. Лично не би имал проблем со ова ама во најчест број случаи тоа ќе ти бидат опроштајните зборови со девојката. Затоа што мора да има ловец-плен, топло-ладно, и слични палеолитски појави.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ова треба да биде само машка карактеристика? Као девојките кога некој им се допаѓа дотрчуваат со фанфари? Пф... ај добро...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Аааа... ќе се обидем да направам таа да ме засака мене и таа прва да ми го каже тоа (=

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
а зашто вас кога ќе ви се допадне некој дечко не му го кажете тоа директно? :icon_lol:
најсериозно јас си имам проблем со таа директива,никогаш директно не сум го кажал(у трезна сосотојба) а а` се нацуцкам малку одма плескам у фаца и го кажувам тоа што го чувствувам...

S

Stef Bachatero

Гостин
Сум го кажал од прва и што ако сум го кажал,сум добил многу корпи така,па зашто да кажам од прва.Нека дознае,поинтересно нека биде.Тоа е игра,ако кажам тоа ќе го искористите ненормално ќе ме игнорирате,а тоа највеќе ме нервира.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Па зависно од ситуацијата кажуваме.. Греота е што на вам треба се да ви се нацрта.. На пример имало некогаш кога сум си играл топло-ладно со девојките , ама имало и некогаш кога искрено сум и кажал дека ми се допаѓа..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Поинтересно е кога се игра на картата со body languagе. Но не секогаш, но честопати е вака, барем кај мене.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
па ако воопшто не ја познавам, најчесто поради страв од одговорот...:toe: ма да немора да значи... :back: а ако ја познавам барем малку (и знам “на што сме“), и кажувам :smir:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
фала ви момци за споделените мислења!сакав само да ги увидам од рзазличен агол...сепак, ве обожавам(како род) и останете убави.

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Фала,јес да не сум ти одговорил али ај сеа...
Би поставил и ја едно прашање али не е таква темава :)

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Зошто се плашите од паметни девојки?
Не се плашиме, можеби вас така ви изгледа, но сепак јас најмногу се плашам од прекрасни девојки кои се навистина глупи(без навреда на никоја).....:pos2:

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
На пример..имате девојка идете веќе подолго време и многу се сакаате.Ама еден ден идете негде не е битно каде,и гледате топ цура со цицки,гз,све тоа...цело време ви се пушта ви се трти...
е сеа прашањето беше дали ќе ја е*ете и ако да зошто да:icon_bigg

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
На пример..имате девојка идете веќе подолго време и многу се сакаате.Ама еден ден идете негде не е битно каде,и гледате топ цура со цицки,гз,све тоа...цело време ви се пушта ви се трти...
е сеа прашањето беше дали ќе ја е*ете и ако да зошто да:icon_bigg
Затоа што има добри цицки и гз и цело време ми се трља. Затоа што сум млад, затоа што можам, затоа што не сум женет(па и да сум што), затоа што немам проблеми со ерекција, затоа што цигарата после сексот е подобра од самиот секс.......(во периода еден милион причини).

Ама знаеш од што зависи на крај? Од тоа колку ја сакам и колкуни е активен сексуалниот живот.

Kajgana Shop

На врв Bottom