Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
На пример..имате девојка идете веќе подолго време и многу се сакаате.Ама еден ден идете негде не е битно каде,и гледате топ цура со цицки,гз,све тоа...цело време ви се пушта ви се трти...
е сеа прашањето беше дали ќе ја е*ете и ако да зошто да:icon_bigg
Да
Зошто ? хмммм па замисли како е секој ден да одиш во иста библиотека и иста книга да читаш :) .... ( ова демек литературно да се изразам ) ..... и тогаш излегува многу подобра "книга" за читање , ќе ја читаш истата книга или ке пробаш новата каква е :)
а ти демек би одбила ?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Се тоа фино додека не си "обврзан" да ја читаш истата книга, кога веќе така се споредува. Прво остави ја старата книга на страна, па земи нова. Или се читаат две во исто време? :wink:

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Ако е така, тогаш се надевам дека и другата половина ќе се погоди "литературно незаситна" :wink:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Ако си снаодлив ќе успеваш да ја читаш старата и по малце да пролисташ по новата ... :) :) :)
GeGo бе..уствари кажуваш дека тоа би ти бил дополнителен стимул, и не би раскинал со девојката со која идеш долго и ја сакаш а за сметка на тоа би ја изневерувал.:nenene:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако е така, тогаш се надевам дека и другата половина ќе се погоди "литературно незаситна" :wink:
:icon_lol: Па повеќето случаеви се така .... секој сака да пролиста нешто набрзака , без обврски ова она :smir:

Забегавме со литературава :pos:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
GeGo бе..уствари кажуваш дека тоа би ти бил дополнителен стимул, и не би раскинал со девојката со која идеш долго и ја сакаш а за сметка на тоа би ја изневерувал.:nenene:
Кики одев 4 и пол години ( читав иста книга ) отиде во друга библиотека и сега некој друг ја чита :smir:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Кики одев 4 и пол години ( читав иста книга ) отиде во друга библиотека и сега некој друг ја чита :smir:
Она е покварена..ама за сметка на некоја таква и ти ќе го направиш истото на друг некој? :pipi:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако сум во сериозна врска би избројал до 10 .... сепак не вреди да се расипе врска за one night fun :)

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Гего изгледа имаш удварач :svirkam:

Него да одговорам и јас на прашањето...секогаш сум расположен за нова книга :pos:
Абе све писци и дејци на форумов да ти е мерак.Како во контакно училишна програма се осетив.:pos:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Абе све писци и дејци на форумов да ти е мерак.Како во контакно училишна програма се осетив.:pos:
Ок Ѕвон заврши на репертоарот сега е Валијант...и пијте ОРгазмо ги исполнуваме сите ваши сексуални фантазии и желби*

*кажано со стенкање :icon_lol:

D

Delux

Гостин
зошто кога ќе ви се допадне некоја девојка, не и го кажете тоа директно?
Прашањето не ти е основано,зошто неможеш да знаеш односно тврдиш дека ти некому му се допаѓаш,едноставно не можеш да знаеш.
Инаку јас кажувам директно во очи,без разлика макар и само за провод

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
На пример..имате девојка идете веќе подолго време и многу се сакаате.Ама еден ден идете негде не е битно каде,и гледате топ цура со цицки,гз,све тоа...цело време ви се пушта ви се трти...
Како идеалист во љубовта ќе ти одговорам со еден прост одговор: НЕ. Ако ја сакам девојка ми нема друга надворешна сила која би ја уништила мојата љубов кон неа. А поготово ако ми се трти оваа “цурава’’. Културно и викам џабе се труди веќе моето срце припаѓа на друга.

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
нема шанси да прифатам, прво за мене како личност сексот не е само физичка работа туку треба нешто да има и емотивно. таа колку сака можи да има цуцки, гз, и шо сака, мене таа што си ја сакам ми е најубава на цел свет, и не ми треба никоја друга и + то друго е кога имаш однос со некој за кој чуствуваш нешто и со некој кој го гледаш како фигура??? барем за мене не е можна споредбата, и не можи во никој случај да паднам на физички изглед.

Kajgana Shop

На врв Bottom