Жените прашуваат, мажите одговараат

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Зошто ви е тешко да речите Те сакам или да изразите било какви чувства?!
Тоа е релативна работа и најчесто тоа не го кажуваме бидејки тоа и не го чувствуваме.

Плус тоа, (не само кај женските него и кај нас кај машките), кога некој ви каже дека ве сака, вие губите интерес за него.

D

Delux

Гостин
~*тамарЧе*~ова е унисекс прашање:)ама да ти кажам како да го поставиш...
Куќата каде шо живее,на ѕидот со спреј можеш да му го поставиш прашањево...

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Тоа е релативна работа и најчесто тоа не го кажуваме бидејки тоа и не го чувствуваме.

Плус тоа, (не само кај женските него и кај нас кај машките), кога некој ви каже дека ве сака, вие губите интерес за него.
Хм..Не би рекла. Доколку мене ми речи машкото со кое одам дека ме сака, баш би продолжила понатаму со цел да ја зајакнам врската. и Би ми бил уште подраг, или ете, уште повеќе би го засакала.
Сори за оф топик:)

~*тамарЧе*~ова е унисекс прашање:)ама да ти кажам како да го поставиш...
Куќата каде шо живее,на ѕидот со спреј можеш да му го поставиш прашањево...
Ок, можи е унисекс, ама женските полесно го велат то ТЕ сакам отколку машките.
:):):)Ме изнасмеа со она крајното:):):)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
мене не ми е тешко да речам-те сакам!напротив-можам да го кажувам колку сакам и кога сакам!
а за чуствата!па не сум многу искрен ни кога се тие во прашање!многу добро го кријам она што го чуствувам,како и моменталаната душева состојба!можам да бидам пресреќен,а да изгледам како да не ми е битно!или да ми се плаче,а да бидам насмеан!не кажувам како се чуствувам,затоа што немам потреба!а и луѓето само чекаат за да те земат под нозе!

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Mоментално, немам на која да и се изразам дека ја сакам, а инаку не ми е тешко, кога ке имам потреба да го изговорам го изговарам :wink:

S

Stef Bachatero

Гостин
Да и после кога ќе ти го сврти грбот,и ќе се прави јас сум дигната цура,више не си ми интересен.Не кажувај никад те сакам.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дали и како познавате дека некоја девојка ве свиѓа?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
хмммммммммззззззззз, што знам ако два три пати у ноќта рамзени ме погледи и насмевки ке и пријдам и ке видма дали и се допаѓам:wink::wink:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Body language секогаш издава. Ако видам дека ме подгледнува па шета лево -десно тогаш се знае. И друго. По бојата на гласот со кој ми се обраќа (ако предтоа ја познавам доста добро).

С

Сатори

Гостин
Зошто секоја девојка која ќе ја видите ако изгледа малку подобро ви е предмет на маструбирање?

С

Сатори

Гостин
Не ни е, Сатори што е со глупавово прашање? :toe:
Ај ќе се потрудам да бидам ебано конкретна...ајде еве Анџелина Џоли, Шерон Стоун било која добра типка од маало која има малку поголеми цицки, и не викај дека не е така, пошо така е.
Сакам да знам зошто?

Kajgana Shop

На врв Bottom