Може, има оделе до сега. За нив а и за тие што се крводарители (книшка обавезно) затварање/закопчување патент им е гратис.ima nekoe obavestuvanje na vlez za od koja vozrast do koja e vlez tamu za klienti.Dali moze i Borci od Sremski front da pojdat tamu.
Како бе ни крив ни дужен?Јак кур ако ги допреш пластиките на Црна Мачка. Би одел на друго место на еротска масажа, не кај таа бабетина.
Пред пар години, другарче се женеше и за момачко ја викнавме Црна Мачка. Беше кажано дека може да биде допирана насекаде, освен доле. Можда сум нерд, али мене ми беше дебилно да фаќам, не гледам убавина во тоа, попалени мужи драпаат гзови и цицки уз алкохол. Знам дека еден од дечките изгуби контрола и од позади и бутна рака и ја фати за рибата, оваа се сврте и на тој до него му опали шамарчина со која го отрезни во момент, ни крив ни дужен се шеташе со црвен образ цела вечер.
баш сакав пријателски да го предупредам, ама си ме престигналХарам е ова за вас те чека џенем и тебе и татко ти астрафигуЛлах.
За медицински е дозволено, како што и алкохолот е дозволен.баш сакав пријателски да го предупредам, ама си ме престигнал
и после ќе кажат не мислиме за нашите комшии Албанци
Каде има на друго место еротска?Јак кур ако ги допреш пластиките на Црна Мачка. Би одел на друго место на еротска масажа, не кај таа бабетина.
Пред пар години, другарче се женеше и за момачко ја викнавме Црна Мачка. Беше кажано дека може да биде допирана насекаде, освен доле. Можда сум нерд, али мене ми беше дебилно да фаќам, не гледам убавина во тоа, попалени мужи драпаат гзови и цицки уз алкохол. Знам дека еден од дечките изгуби контрола и од позади и бутна рака и ја фати за рибата, оваа се сврте и на тој до него му опали шамарчина со која го отрезни во момент, ни крив ни дужен се шеташе со црвен образ цела вечер.
по некој станови со фејк реклама за вулканска масажа (пази имам многу транжи)Каде има на друго место еротска?
Ова пред пола век за грани можеби ќе поминеше.Еве како изгледала во 2011 година Црна Мачка, интервју со неа за точка:
Црна Мачка: Од службеничка станав стриптизета!
Девојката која што за себе ќе каже дека е скромна, обична и нормална, но пред се голем професионалец, Црна Мачка е онаа која што јавно проговори за професијата стриптизерка, и призна на што најмногу се пали публиката додека ја гледа како таа се соблекува и игра.tocka.com.mk
Оваа ни на улица да не ти пресече пат, камоли па уште да ја фаќаш...бљак...бабами е поубава од оваа опајдураЕве како изгледала во 2011 година Црна Мачка, интервју со неа за точка:
Црна Мачка: Од службеничка станав стриптизета!
Девојката која што за себе ќе каже дека е скромна, обична и нормална, но пред се голем професионалец, Црна Мачка е онаа која што јавно проговори за професијата стриптизерка, и призна на што најмногу се пали публиката додека ја гледа како таа се соблекува и игра.tocka.com.mk
Па добро, според шеријат, треба главата да му лета за таков разврат.Како бе ни крив ни дужен?
Аха, тогаш навистина било ни крив ни дуженПа добро, според шеријат, треба главата да му лета за таков разврат.
Инаку, не сфати валда, не попи шамар тој што ја фати, туку тој до него.
Тоа валда по препораки, преку пријатели, така. Не зезај, да запнеш ќе најдеш број, валда не се срамиш да си прашаш.Каде има на друго место еротска?
Ти бајаги загоре бе баткаКаде има на друго место еротска?