- Член од
- 24 јануари 2012
- Мислења
- 514
- Поени од реакции
- 536
Izmamnici so tapija i eden kup krivicni prijavi, begaj od niv kako da se bolni od sida.Дечки дали некој има искуство со Драган С. што посредува визи за Канада?
Izmamnici so tapija i eden kup krivicni prijavi, begaj od niv kako da se bolni od sida.Дечки дали некој има искуство со Драган С. што посредува визи за Канада?
Moze da se ide so bg samo treba da se aplicira online aplikacija jas bev sve ok bese 3 meseca mi dadoja ama ne moze da se rabotaimene me interesira so bg pasos smee li da se odi vo kanada i da se raboti ?
Ako imas srekja ke te pustat ako ne zdravje ke sedimo u severna mkd i ke rabotamo za 250e za leb struja i vodaEmigracija vo kanada bi bila od odlicna od mnogu apsekti no ne veruvajte na nekoj sto posreduva viza za kanada zatoa sto toa e samata ambasada koja vi ja posreduva vizata. Ne se za veruvanje voopsto.
Мене не ми е проблем и во Македонија да живеам ако функционира како што то треба, знам дека не може да се очекува висок стандард, и преку тоа би прогледал ако стварно функциониравме како што треба. И канада беше земја на домородци па воспоставија функционален систем и тоа на туѓа територија, систем кој голем број граѓани од други земји сакаат да се дел и да емигрираат. Кај нас ни фали систем кој ќе функционира еднакво за сите, без злоупотреба од функционерите, и подигнување на општата свест.Па наместо по туѓи бели дворови, ќе можеме конечно да го избелиме и ние нашиот двор.Ako imas srekja ke te pustat ako ne zdravje ke sedimo u severna mkd i ke rabotamo za 250e za leb struja i voda
IELTS mora li da se ima? Posto ja ziveam u London i rabotam kako Administrator taka da razbirlivo e da zboram Angliski, ama ne znam kolku ke zavrse toa rabota posto sum tuka so bugarski pasos uste neam British.Не мора преку фирмата, можеш и самостојно да аплицираш. Иелтс 7ка, види дали ти ја има професијата на листата на дефицитарни, асесмент за работното искуство и факултетот, барем 10к евра за да се фатиш на ова оро и терај
Еве како функционира Експрес ентри.IELTS mora li da se ima? Posto ja ziveam u London i rabotam kako Administrator taka da razbirlivo e da zboram Angliski, ama ne znam kolku ke zavrse toa rabota posto sum tuka so bugarski pasos uste neam British.
Kako i da e ne e loso da se proba
За ЕЕ битно е дали твојата професија ја има во листата на професии кои што се дефицит во Канада. Тоа ке ти донесе најмногу поени, односно тогаш ке одиш преку Federal Skilled Worker. Доколку ја немаш тогаш ке одиш преку Express Entry.IELTS mora li da se ima? Posto ja ziveam u London i rabotam kako Administrator taka da razbirlivo e da zboram Angliski, ama ne znam kolku ke zavrse toa rabota posto sum tuka so bugarski pasos uste neam British.
IELTS mora li da se ima? Posto ja ziveam u London i rabotam kako Administrator taka da razbirlivo e da zboram Angliski, ama ne znam kolku ke zavrse toa rabota posto sum tuka so bugarski pasos uste neam British.