Емиграција во Канада

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.646
Поени од реакции
30.374
Шо е со Индијците во Канада, некои информации викаат дека има голем наплив од овие небањати?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.506
Шо е со Индијците во Канада, некои информации викаат дека има голем наплив од овие небањати?
1722031044416.png

Каде ги нема, а научат дупка во системот, ќе ја ебат цела држава.

Во последно време и тука во АУС плачат по теми за миграција, бил висок процентот на тие што ги одбиваат од таму (нормално кога аплицира пола Индија). Инаку ги научија дека: лажат за работно искуство, фејкуваат документи, и се општо гомно од народ, гнасен и мрзелив.
Генерално сакаат да се пикнат како писари (ИТ, финансии, државно) и да користат бенефиции од државата.

Јас би ги нафрлал во море, единствено овој народ треба да биде ефтин аутсорс и да скапуваат во тоа ѓубралникот од држава, инаку ќе ја ебат и државата каде што мигрираат.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
9.551
ogromen. imam prijateli kanagjani (koi se dojdeni / migrirani vo evropa), kazuvaat ima nekoi pomali mesta koi se vekje dominantno indiski vo kanada.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
892
Поени од реакции
1.391
А какви дупки во законот наоѓат па постојано да мигрират во канада и тоа без пари?

Kajgana Shop

На врв Bottom