Od koga dojde murinjo real pocna da vi pokazuva zabi, 5 boda vo La Liga pred vas, nesto so go nemase prethodnite 2 godini pred da dojde, i definitivno nema sram da zbori za onoa so site go gledat a nikoj ne go zbori.
Ne be grlo pokazuvaat da im go bapnete sose testisiХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
не бе брат какви заби,вилици се тоа...забите ви се одамна скршени![]()
Па може и не ви го бапнавме до сеа а?Ne be grlo pokazuvaat da im go bapnete sose testisi![]()
Ako gledame poslednite 3 godini da, ama fudbalot e od pred 1 vek.Па може и не ви го бапнавме до сеа а?
Во повеќе наврати![]()
Ти ги гледаш последните 3 години јас за нив ти одговорив,спомна дека мурињо покажал заби..и ту је био крајAko gledame poslednite 3 godini da, ama fudbalot e od pred 1 vek.
Момче и мене ми е скурчено од такви како тебе.Друже ми скурчивте,реално.
Запнавте судиите па судиите,сите од барселона велат дека судијата ги оштетил и едните и другите вие сте се запнале БУСКЕТС ИГРАЛ СО РАКА,ви даваме видео каде што и саша матич би видел дека не е пенал,само вие се правите слепи.
па некој уште напиша ДИСКУТАБИЛЕН Е ПОНИШТЕНИОТ ГОЛ НА РАМОС.
Ние убаво ви кажуваме,подобри бевте за нијанса,можеби немавте среќа но и не заслуживте да одите понатаму затоа што двомеч се игра 2 утакмици а не една.
вие на сето тоа се правите улави и пак го дрвите со судиите и слични заебанции.
и што уште да ти кажам на ова?
Шо ги ебам,че ги сечам!![]()
На сила се правиш глуп?
Момче и мене ми е скурчено од такви како тебе.
Мене ме боли кур и за судијата и за ШУПАКОТ Бускетс,и за овој мочан куп.
Ja spomnav deka Real pokaza zabi so doagjanjeto na Murinjo, a Murinjo nonstop vi pokazuva zabi, eve ti gi Inter i Celsi kako dokaz. E sea ako tebe 3 godini dominacija te terat da mislis deka si go fatil gospod za brada teraj si taka. Deka i da e ke ako se zadrzi Murinjo vo Real ke vi go najde lekot, kolku i da treba vreme, koga vie cekate 50 godini da dominirate mozat i drugite, ama nema da e tolku mnogu ko vas bidi siguren.Ти ги гледаш последните 3 години јас за нив ти одговорив,спомна дека мурињо покажал заби..и ту је био крај![]()
Тој куп толку се славеше зошто пред тоа одамна немаше никаква титула во Мадрид.Навивач на Реал ми кажува МОЧАН КУП,а лани се помочавте за тој куп![]()
Нема што да ми објаснуваш,мене ми е јасно.Тој куп толку се славеше зошто пред тоа одамна немаше никаква титула во Мадрид.
Али што ти објаснувам на тебе.Со прости луѓе кај има разбирачка.