Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Цигани?!? Оф леле што се нема да прочиташ. Па навивате за клуб кој доаѓа од најциганскиот дел од Европа бе. Колку сте ретардирани

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Цигани?!? Оф леле што се нема да прочиташ. Па навивате за клуб кој доаѓа од најциганскиот дел од Европа бе. Колку сте ретардирани
Ajdee i geneticari stanavte. Dodeka cela Spanija bese pod arabjanite i tie crnite Muri (or whatever), Catalonia bese pod Habsburzite i Frankite. Najbogata provincija vo Spanija, najubav grad (mozebi i vo Evropa) itn itn. Ama ajde, tolku se razbirate vie.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Ako ti e smaceno od e**** na toj protivnik 4 godini po red nema ic da te boli kur. Ti pisuvas real cigani, vrska nemat, se im e so vrski , franko manko i drugi gluposti. Ako ti e navistina smaceno ke si terase seir na nivna smetka a ne da vregjas so glupi argumenti. Znaci definitivno imas kompleks, barem od toa so go pisa u prethodnio post pa kolku i da sakas negiraj, ne sum ja glup da ne vidam deka si isfrustriran do daska.
aj idi nauci gramatika i literatura pred seres zborovi koi ni sam ne gi znaes, znaes li e sto e kompleks?? aj samo kazi mi za sto treba da imam kompleks ja koga ve dupime 20-ti i ne znam koj put po red, i sto ima vrska toa sto sum isfrustiran so kompleks ziti se, da, isfrustiran sum, oti 2 dobri igraci ni gi provredovte, posto igrame so animalci a ne so luge, totalni psihopati od trenerot pa se do igracite, koj glumese vcera? koi udrea po se sto imaa napred? vo eden zbor, od koga murinjo e dojden, real e gomno od klub

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Какви предрасуди и оправдувања ќе најдете не ми се верува. Боли поразот ама не мора со такви глупости, овие биле цигани, Пепе бил мајмун. :tapp:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
После овие гомнарии прочитани од штала мадрид на фановите на Барса би им препорачал малку поарогантно да се однесуваме кон циганиве овде,а не секогаш да се трудиме реално да им ги објаснуваме работиве кога ионака нема за кого.

ПА НИЕ МОМЕНТАЛНО НАВИВАМЕ ЗА ОФИЦИЈАЛНО СВЕТСКИОТ,ЕВРОПСКИ И ШПАНСКИ ШАМПИОН,А НЕ ТИЕ.
ЧАО ПРИЈАТНО!!
АЈДЕЕЕ УШТЕ ЕДЕН ГЛУПАК !!!:tapp:
Па добро бе колку ве има ?Еден паметен не се најде.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
ЗА доброто на Ел Класико, Мур и понатака нека излага како вчера, нека вади напаѓачки ориентиран тим за да гледаме прав спектакл, а не тим кој е насочен само на дефанзива и само на контри, нешто што беше случај на прошлата утакмица на Бернабе.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Господи прости му. Не знае што збори

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
АЈДЕЕЕ УШТЕ ЕДЕН ГЛУПАК !!!:tapp:
Па добро бе колку ве има ?Еден паметен не се најде.
Друже ми скурчивте,реално.
Запнавте судиите па судиите,сите од барселона велат дека судијата ги оштетил и едните и другите вие сте се запнале БУСКЕТС ИГРАЛ СО РАКА,ви даваме видео каде што и саша матич би видел дека не е пенал,само вие се правите слепи.
па некој уште напиша ДИСКУТАБИЛЕН Е ПОНИШТЕНИОТ ГОЛ НА РАМОС.

Ние убаво ви кажуваме,подобри бевте за нијанса,можеби немавте среќа но и не заслуживте да одите понатаму затоа што двомеч се игра 2 утакмици а не една.
вие на сето тоа се правите улави и пак го дрвите со судиите и слични заебанции.
и што уште да ти кажам на ова?
Шо ги ебам,че ги сечам! :D

В

Вори

Гостин
Одамна немав прочитано некоја глупост од тебе. Добро е, си ја држиш формата. Овојпат може да се рече и дека си се надминал себеси малку. :)
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 19:33 ---
Мурињо има образ и оваа сезона да се жали од судиите. Колку и да си добар стратег, тешко дека ќе има голема почит од неутралните заради вакво однесување.
Далеку од глупост е тоа.Никој не измислува.Вашите глупи навивачи извикуваа такви грди работи од трибини.
А не им текнува на простите терористи дека уствари сето тоа е само спорт,само фудбал.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Далеку од глупост е тоа.Никој не измислува.Вашите глупи навивачи извикуваа такви грди работи од трибини.
А не им текнува на простите терористи дека уствари сето тоа е само спорт,само фудбал.
Се надминуваш себе си во секој пост, во право бил Ајнштајн

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
aj idi nauci gramatika i literatura pred seres zborovi koi ni sam ne gi znaes, znaes li e sto e kompleks?? aj samo kazi mi za sto treba da imam kompleks ja koga ve dupime 20-ti i ne znam koj put po red, i sto ima vrska toa sto sum isfrustiran so kompleks ziti se, da, isfrustiran sum, oti 2 dobri igraci ni gi provredovte, posto igrame so animalci a ne so luge, totalni psihopati od trenerot pa se do igracite, koj glumese vcera? koi udrea po se sto imaa napred? vo eden zbor, od koga murinjo e dojden, real e gomno od klub
Koj kur im e kriv na Iniesta i Sancez so se napraveni od staklo, startovite ne bea ic opasni ama vasite od zelba za dajv da izvlecat nesto povise od situacija povise si nastetuvat. Od koga dojde murinjo real pocna da vi pokazuva zabi, 5 boda vo La Liga pred vas, nesto so go nemase prethodnite 2 godini pred da dojde, i definitivno nema sram da zbori za onoa so site go gledat a nikoj ne go zbori. E sea i ja ne gi opravduvam tie glupi startovi od poedinci na Real, ama nikade ne pisuva deka fudbalot e nezna igra i se zabraneti startovi koi ustvari sprecuvat igra u koja lesno postignuvate gol. Od druga strana mislis deka na nas ne ni smeta toa glumenje, pa sekoj eben pat koga vi disi nekoj na vrat serhio madafaka busquets lezi na treva edno 10 minuti. Po noga go pipne nekoj on se fakja po faca kako oko da mu imat izvadeno. A i da bese samo toj... Sudiite vi imat sudeno u polza na vas u skoro site golemi utakmici koga se macite za rezultat. Nikoj ne vi go osporuva fudbalot ama toa deka ve forsirat definitivno e tocno i potvrdeno kolku sakate osporuvajte i vadete glupi argumenti. Znaci od taa perspektiva i Barsa e :гомце: tim.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom