Od koga dojde murinjo real pocna da vi pokazuva zabi, 5 boda vo La Liga pred vas, nesto so go nemase prethodnite 2 godini pred da dojde, i definitivno nema sram da zbori za onoa so site go gledat a nikoj ne go zbori.
Ne be grlo pokazuvaat da im go bapnete sose testisiХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
не бе брат какви заби,вилици се тоа...забите ви се одамна скршени
Па може и не ви го бапнавме до сеа а?Ne be grlo pokazuvaat da im go bapnete sose testisi
Ako gledame poslednite 3 godini da, ama fudbalot e od pred 1 vek.Па може и не ви го бапнавме до сеа а?
Во повеќе наврати
Ти ги гледаш последните 3 години јас за нив ти одговорив,спомна дека мурињо покажал заби..и ту је био крајAko gledame poslednite 3 godini da, ama fudbalot e od pred 1 vek.
Момче и мене ми е скурчено од такви како тебе.Друже ми скурчивте,реално.
Запнавте судиите па судиите,сите од барселона велат дека судијата ги оштетил и едните и другите вие сте се запнале БУСКЕТС ИГРАЛ СО РАКА,ви даваме видео каде што и саша матич би видел дека не е пенал,само вие се правите слепи.
па некој уште напиша ДИСКУТАБИЛЕН Е ПОНИШТЕНИОТ ГОЛ НА РАМОС.
Ние убаво ви кажуваме,подобри бевте за нијанса,можеби немавте среќа но и не заслуживте да одите понатаму затоа што двомеч се игра 2 утакмици а не една.
вие на сето тоа се правите улави и пак го дрвите со судиите и слични заебанции.
и што уште да ти кажам на ова?
Шо ги ебам,че ги сечам!
На сила се правиш глуп?
Момче и мене ми е скурчено од такви како тебе.
Мене ме боли кур и за судијата и за ШУПАКОТ Бускетс,и за овој мочан куп.
Ja spomnav deka Real pokaza zabi so doagjanjeto na Murinjo, a Murinjo nonstop vi pokazuva zabi, eve ti gi Inter i Celsi kako dokaz. E sea ako tebe 3 godini dominacija te terat da mislis deka si go fatil gospod za brada teraj si taka. Deka i da e ke ako se zadrzi Murinjo vo Real ke vi go najde lekot, kolku i da treba vreme, koga vie cekate 50 godini da dominirate mozat i drugite, ama nema da e tolku mnogu ko vas bidi siguren.Ти ги гледаш последните 3 години јас за нив ти одговорив,спомна дека мурињо покажал заби..и ту је био крај
Тој куп толку се славеше зошто пред тоа одамна немаше никаква титула во Мадрид.Навивач на Реал ми кажува МОЧАН КУП,а лани се помочавте за тој куп
Нема што да ми објаснуваш,мене ми е јасно.Тој куп толку се славеше зошто пред тоа одамна немаше никаква титула во Мадрид.
Али што ти објаснувам на тебе.Со прости луѓе кај има разбирачка.