Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Sega R M ke placat eve sudiite ne ni dadoa 3 crveni. ke pobedevme do 3 pomalku. krkrkrkrkrkkr

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Реал заслужи и победа Озил и Бенззема фантастични вака треба да игра Реал офанзивно како денес со ова тактика имаат повеќе санса да победат од колку со таа на претходното класико

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Фала му на судијата што не му даде втор жолт на Лас и дозволи да гледаме убав фудбал.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Kako zasluzija da odat ponatamu koga trebase da ima crveni za niv. kako ke odea ponatamu.
Zaboraviv sega sudiite bea na nivna strana, a na kraj povtorno gi plukaa sudiite. NE platile dobolno

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Феноменална утакмица. Долго време немаше вакво Ел Класико. :cuc:

Реал беше подобар денес, мора да се признае. Самите си се криви што и овојпат не ја совладаа Барселона. Имаа премногу шанси на почетокот, а сепак и дозволија на Барса прва да постигни гол, да поведе и со 2-0, доколку Реал постигнеа први гол јас мислам дека победуваа, како и да е јас едвај го чекам наредното Ел Класико, на кое се надевам ќе гледаме уште подобар фудбал.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Браво за Мадриѓани, ипак подобри беа. Одлично бевме затворени цела утакмица. Можда им олесни Иниеста што се повреди, али ипак и додека играше имаа повеќе шанси. Среќа наша :) Се вратија психолошки со головите, не само за ова дерби и за наредните дефинитивно. Сами ги вративме во живот, така од наредно ел класико очекувам покољ.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дада,само едно прашање.Кога последен пат Барселона добила црвен картон во голема утакмица?Беше тогаш Платини на чело на уефа или слабо..Бруки.. :/

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
КОЈ ПЛАЧКИ МЕ БОЛИ К*РОТ ! Сите ги видоа 2та пенали и играта со раце. ОВА БЕШЕ ТОЈ РЕАЛ МАДРИД !

HALA MADRID !!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Глумците пеат работава....за нигде, јас како неутрален...максимално разочаран...судијата за подсмев....комедии....ма траги комедии!!!

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Фала му на судијата што не му даде втор жолт на Лас и дозволи да гледаме убав фудбал.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе сакале или не секој минимален фаул паѓате како покосени, и ви се суди.Тоа е факт...ние до изгубивме двомечов уште на Бернабе и тоа поради експерименетите на Мурињо и глупостите на Пепе.Напаѓачкиот дел од тимот уште еднаш покажа дека може да ве ебе и сред Кампот, и покажа како треба да се игра отворено а не да се браниш и копаш.За малце фалеше и да ве елиминираме, стативи, шанси од Пипа, поништен гол и сл.Како и да е се гледаме во Примера и честито титулата што лани ја исмејувавте.;)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Каков натпревар :cuc: страшно дерби реал можеби заслужи да победи ам и барса изира како што знае а за судијва што да кажем катстрофа ги остетија двете екипе него овја пепе дали е нормален ама му ја закачи на фабрегас :facepalm:и не знам дали е ова само мој впечаток ама кога го фаулирше на крај дани алвес ми се чини дека пак сакаше да го згазне исто ко со меси

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Моментално не сум фан ни на едните ни на другите.
Ги гледав само последните 10 минути. Неколку работи...
Црвениот на Рамос беше невидена грешка на судиите, меѓутоа другар ми кажа дека на почеток Диара заслужил апла црвен... ај ќе му веруваме.
Заприметив доста нефер игра од страна на Барса, на 2 пати после фаул ја фрлаа топката подалеку...
И, на крај многу лошо од страна на судиите што не ги пуштија Реал да довршат. Не требаше воопшто да ја прекинат играта ако не планираа да продужат... Плус, требаше да продужат зашо во изминатите 3 минути имаше еден прекин кој сигурно траеше 20тина секунди.

Како и да е, со среќа Барса во полуфинале... се надевам ќе изгубите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom