- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Може ова 20 пати да го пишеш ама ја гледавме утакмицата јбга...Фала му на судијата што не му даде втор жолт на Лас и дозволи да гледаме убав фудбал.
Може ова 20 пати да го пишеш ама ја гледавме утакмицата јбга...Фала му на судијата што не му даде втор жолт на Лас и дозволи да гледаме убав фудбал.
И јас се чудам како Лас не доби црвенНеможам да сватам како можеше Алвес цела утакмица да не доби жолт картон колку фаули напраи и како само глуми алал да му е. Исто така не ми е јасно како доби Касиљас жолт кога отиде да ги тргне играчите на Барса да не му вршат притисок на судијата а Пујол кој се врткаше ко мрднат не доби нишо
do koga ke tepaat ovie majmuniteДо кога ке им проаѓаат овие филмови на Барселона незнам...
Судијата свирна крајКратко и јасно да си прашам нешто.
Таман при крајот најдов да чепкам во телефонот нешто и не видов еден момент. Во 93'последниот допир со топката на Пинто кога си ја дигна во раце-нели беше индиректен удар или па некој од Реал ја шутна од средина?!
Не успеав да видам а ни снимка не дадоа. Се надевам некој се сеќава и забелажал
П.С. Неутрален сум и не планирам да се распукувам на темава туку чисто ради радозналост.
Bayern_fan ? Па јас колку шо видов од Реал Мадрид никој во темава не испадна "плачко" туку сите што коментираја досега за грешки на судија, заслужена победа на Реал итн. беа неутралци.Неможам да сватам како можеше Алвес цела утакмица да не доби жолт картон колку фаули напраи и како само глуми алал да му е. Исто така не ми е јасно како доби Касиљас жолт кога отиде да ги тргне играчите на Барса да не му вршат притисок на судијата а Пујол кој се врткаше ко мрднат не доби нишо
Од кај знаете па сеа за што го рачунаме ремиво !? Е, чуден народ, самите си ваѓате теории самите ги потврдувате...Важно сега Мадридистите оваа реми ќе го рачунат за победа Ако бе ги разбирам им дава самодоверба!
Па гледај коментарите на некои од вас. Ајде нема врска заебанција е....Од кај знаете па сеа за што го рачунаме ремиво !? Е, чуден народ, самите си ваѓате теории самите ги потврдувате...