Дајте нам Барсу да се играмо
Ги фаворизирам Барса али тешко да ги тепаат Реал оваа утакмица..во опасна форма се влезени .
Нема потреба ни за еуфорија ни за палење. Утрешниот ден ќе биде ист ден како со Хихон итн...
Нема никакви шанси, оваа година Реал игра прејако со Мурињо кој ги уигра перфектно Може само случајно да ја заврпи нерешено иако не ми се верува ама тепаме оваа, сигурен сум незнам за вас...Ди Мариа и Роналдоа може и Бенз
Со Барса треба да имаме милост сега...јас би го пуштил Каљехон да им брцне еден гол и после да се брани Реал и со резерва да им го учукаме на циганите мадафакери ПИС БРО!!!
П.С. Не штедете пари оваа година, лупајте све на Реал ќе ви донесат многу радост, па и да искочат со мене Иначе Реал оваа година ги немам утнато ниту еднаш, ко за беља не уплаќав кога заебаа со Леванте и Сантандер, БИЧ!!!
--- надополнето: Dec 8, 2011 1:00 AM ---
Real Madrid - Barcelona 1 2,40
B*tch this year it's easy
Ајде цигани да ве тртиме сега
Хахаха, чекај сега ако имам ГЗ да лупнам на Реал со Барса 1 5000 е тогаш ќе се слави 3 дена само на пиење
Не летајте во облациии, остајте ги Барса да се палат малце, а после 23:50 конечно да ги спуштиме ние на зејма!!!
VAMOS REAL MADRID!!!
Која самоувереност човече... жал ми падна.Во името на РЕАЛ МАДРИД - Спремни сте циганчиња, да се пресметаме
За првата болдирана реченице. Дечко добар си ти? Трк до нашиот фанкулб и до фанклубот на РМ па да видиш кој беше поприземјен а кој леташе во облаци и се удираше по гради. Ајде трк. Ама навистина да одиш и врати се па коментирај.Што читам не ми се верува?!?
Ајде победи еднаш Барса без судии и сега фановите нејзини почнаа да забораваат на глумците кои си ги имаат во тимот. Е тука ми се чини дека е разликата меѓу навивачите на Реал и Барса. Првите секогаш поприземјени, вториве крофни невидени.
Туку ај да не ви кварам расположение, честита победа, заслужена беше овој пат, напишав и во друга тема, ама спуштете се малку од облаците и престанете со теории дека сте непобедливи, зашто НЕ СТЕ. Денеска можеби бевте подобри и среќата ве послужи малку повеќе, ама бодовите во Ла Лига сега за сега друго зборуваат. Така да пссссссст и спуштете се малку на земја.