Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
^
На форумов ако се пишуваа само паметни работи, дневно околу 10 мислења вкупно би имало.. :))

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
1.Еден од најглупавите преноси кој сум го гледал во животот кој една телевизија може да го направи среќа што постои интернет и стрим на кој се префрлив.Без специјална емисија пред почеток на натпревар и тоа не било кој туку најгледаниот Ел Класико,без анализа и статистика и стручен коментар.
Голема благодарност до Алфа која ме научи кој се спонзори инвестираат во неа.Без тие значајни работи во натпревар кој го гледаат 500 милиони немаше да знам дека,најсигурно штедење имам во комерцијална банка,белото вино на Бовин е од посебен квалитет ,а Миле го крадат кучиња.

Алфа погледнете како тоа го прават ХРТ,Ал Џезеира,Фох Еспањол.

2.Честитки до сите фанови на Барселона уште еднаш докажавме зашто сме Més que un club.Преголемото потценување на Барса иронијата и минимизирање на сите нејзини успеси од противниците донесоа голема мотивација на дечките на Пеп.Фантастичен натпревар одигран од Пујол,Абидал,Фабре,Чави,Иниеста,Меси и Санчес(и другите се заслужни но овие си ги одвоив). Ги добивме на Бернабе си продолживме со серијата и традицијата против нив.Сезоната е долга има уште многу да се игра до крај, натпреварите со малите клубови (кој предобро играат со големите тимови и прават проблеми одземајќи важни бодови) ќе го решат шампионот оваа сезона.
Visca el Barça !!!

П.С Админи затварајте тема веќе нема смисла од постоење на истава.Ќе почнат со навреди и глупости од недостаток на аргументи

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ништо ново на крај...Санчез заедно со Фабре имаат потенцијал да ја однесат Барса на сосема друго ниво.
Секоја чест за разумните кои очекуваа редовна победа на Барса и успеаа да го уновчат сето тоа со дарежливите коефициенти по кладилниците.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.852
Фала ви Реале(вие бевте со белите дресови, така?), никој не ми вратил така самодоверба како вие!
Во моментот не сум во состојба да напишам ништо паметно. Битката за титулата допрва почнува....
Имав којзнае колку мислења на мадридисти маркирани, па сега би си терал мајтап со вас, ама немам време сега да ве најдам. Ќе биде, нема да се спасите.

Битно ми е што цел свет сфаќа(веројатно и оние најголемите критичари) која е разликата меѓу Барса и Реал, како и меѓу Кристијано и Меси... И веројатно видовте дека помошта на судиите е клучна за успехот на Барса. Колку играчи им исклучија вечерва на Реал? 2? 3? Цел тим? Или ниеден?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

:vozbud::icon_lol:

Честитки до фановите на Барса ! Поштено си ги тепавте овој пат, без судии ..

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Сега комотно може да цицат сите дегени што пишеа дегенски постови 1 недела на форумов,навивачите на РМ,некои од Милан,некои од Арсенал,Челзи и од Ману.Но не сите навивачи на овие тима,туку тие кои се правеа глупи( односно испаднаа дека се глупи) со антиБарса постови. А тој Дретица,после мечот се прави некој голем филозов,и вели дека ја честитува победата на фановите на Барса,но само на тие вистинските а не на дегените.А од него може да најдиш многу дегенски постови во последните 3-4 дена.Какви луѓе има светот леле....
Еве бе победа на Барса без помош од судии ( како што викате) , без црвен, на сред Бернабе.

За ова екипа викавте дека е слаба годинава ?Дека нема што да бара на Бернабе?Таа што тепа на Бернабе ? А беа на -6 ? Најинтересно е што примија на 24та секунда и видовте како се вратија....
И глупаво е да се спореди Роналдо со Меси,мислам дај бе народе,стварно е глупо ...Шишајте хејтери....

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Нема потреба ни за еуфорија ни за палење. Утрешниот ден ќе биде ист ден како со Хихон итн...
Нема никакви шанси, оваа година Реал игра прејако со Мурињо кој ги уигра перфектно :D Може само случајно да ја заврпи нерешено иако не ми се верува ама тепаме оваа, сигурен сум незнам за вас...Ди Мариа и Роналдо:Dа може и Бенз:D
Со Барса треба да имаме милост сега...јас би го пуштил Каљехон да им брцне еден гол и после да се брани Реал и со резерва да им го учукаме на циганите мадафакери:D ПИС БРО!!!

П.С. Не штедете пари оваа година, лупајте све на Реал ќе ви донесат многу радост, па и да искочат со мене:D Иначе Реал оваа година ги немам утнато ниту еднаш, ко за беља не уплаќав кога заебаа со Леванте и Сантандер, БИЧ!!!:love:
--- надополнето: Dec 8, 2011 1:00 AM ---
Real Madrid - Barcelona 1 2,40
B*tch this year it's easy:свиркам:
Ајде цигани да ве тртиме сега:свиркам:
Хахаха, чекај сега ако имам ГЗ да лупнам на Реал со Барса 1 5000 е тогаш ќе се слави 3 дена само на пиење :D
Не летајте во облациии, остајте ги Барса да се палат малце, а после 23:50 конечно да ги спуштиме ние на зејма!!!
VAMOS REAL MADRID!!!
Во името на РЕАЛ МАДРИД - Спремни сте циганчиња, да се пресметаме:sneaky:
Која самоувереност човече... жал ми падна.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
slaba utakmica od dvete strani, no golema igra na barcelona, pokaza deka poseduva zrelost, majstori na igrata koi znaat da pobeduvaat i koga ne se favoriti, se se sveduva na eden covek - guardiola, covekot gi pomina site ocekuvanja, sega moze da se narekuva GOLEM trener, genijalen um na futbalot i najdobar vo svetot denes.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ауууу браво. Колку и да сакав Реал да тепа, ипак... Барса покажа карактер вечерва, свака част за екипата, свака част за Гвардиола.

Реал скроз се изгуби, Марсело не го гледавме напред (ваљда некоја тактичка замисла на Мур), а од тоа што го пратам Реал сезонава сметам дека Лас изигра испод просек, знаеше многу подобро типот. Единствено Коентрао беше солиден и Бензема, другото пропаст.
Роналдо, после оваа утакмица го замрзев некако, абе СЕКОГАШ кога игра против Барса е пичка, абе во фацата се гледа дека нема храброст човеков да носи тим на грб, како што тоа го прави Меси за Барса... или Кака на времето за Милан. Ептен се плаши, ептен...

А Барса беше одлична, Валдез уште еднаш ми удира печат на мислењето дека е дефинитивно најслабата карика во тимот, среќа што има страшен тим позади него па го вади од гомна. Прашање на време беше кога Санчез ќе почне да игра во свој стил, Фабрегас цар.

Се на се, искрено типував и навивав за Реал, али Барса уште еднаш ме демантираше. Симнувам капа, честитки за фановите. Форца Интер.

I

IBIZA SOUND

Гостин
neznam dali sega ja naucija lekcijata navivacite na real deka pred natprevar ne trebe da letaat tolku mnogu kako sto letaa tie :)
posebno gazdata na temata koj sto mnogu go potceni slabiot tim na pep :)
veruvam za narednoto el klasiko ke bidete pomirni :D

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Што читам не ми се верува?!?
Ајде победи еднаш Барса без судии и сега фановите нејзини почнаа да забораваат на глумците кои си ги имаат во тимот. Е тука ми се чини дека е разликата меѓу навивачите на Реал и Барса. Првите секогаш поприземјени, вториве крофни невидени.
Туку ај да не ви кварам расположение, честита победа, заслужена беше овој пат, напишав и во друга тема, ама спуштете се малку од облаците и престанете со теории дека сте непобедливи, зашто НЕ СТЕ. Денеска можеби бевте подобри и среќата ве послужи малку повеќе, ама бодовите во Ла Лига сега за сега друго зборуваат. Така да пссссссст и спуштете се малку на земја.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Што читам не ми се верува?!?
Ајде победи еднаш Барса без судии и сега фановите нејзини почнаа да забораваат на глумците кои си ги имаат во тимот. Е тука ми се чини дека е разликата меѓу навивачите на Реал и Барса. Првите секогаш поприземјени, вториве крофни невидени.
Туку ај да не ви кварам расположение, честита победа, заслужена беше овој пат, напишав и во друга тема, ама спуштете се малку од облаците и престанете со теории дека сте непобедливи, зашто НЕ СТЕ. Денеска можеби бевте подобри и среќата ве послужи малку повеќе, ама бодовите во Ла Лига сега за сега друго зборуваат. Така да пссссссст и спуштете се малку на земја.
За првата болдирана реченице. Дечко добар си ти? Трк до нашиот фанкулб и до фанклубот на РМ па да видиш кој беше поприземјен а кој леташе во облаци и се удираше по гради. Ајде трк. Ама навистина да одиш и врати се па коментирај.
За втората : Никој не рече дека сме непобелдиви ( добро има исклучок,тоа секаде го има). но ќе најдиш постови дека сме најдобри,па сигурно и ти треба така да мислиш после ова вечер.Трк и за ова до таму каде што те испратив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom