ja imam videno dvapati u Mango (vtoriov pat bese sea u sabotata) Ubavka mie, mi ima nekoja mila faca i nasmevka. I ok se oblaka. Samo me nervirase so toa policajskoto za 192 albumot i premnogu si gi istaknuva gradite, koi i se malku visnati. Inace ok si e!
Супер е Елена баш ги сакам нејзините песни, само можеби премногу тесни облека носи али дел од имиџ е тоа нели. Убава е, гласот е се подобар и подобар, ќе успее полека но сигурно само ако има желба.:helou:
Не одрекувам дека е убава зашто Е.Ама едноставно,ми стана антипатична зашто почна да лета во облаци откако се прослави со помош на Дарко Димитров.
Ок и се песните,стилот на облекување не ни сакам да го коментирам и се надевам дека тоа е повеќе одлука на стилистите нејзини,но со оглед на тоа дека тоа се бара кога си дел од шоу бизнисот...нека тера-што друго можам да кажам...?
Пред да се појави Елена не се бунеа девојките затоа што сите пејачки на естрадата беа грди. Се појави оваа машките почнаа да зборат за неа и девојкиве одма штрајкуваат ваква била таква била.
Пфф убава е, слатка е, мила е, јебозовна е и скоро да нема машко кој што не би дал многу за една вечер барем со неа. Џабе да и измислувате мани кога девојката според мене е топ(за физикусот збориме така)
За музиката не ми отварајте уста(во случајов не ми разгибувајте прсти)
mene mi e super!! ne znam sto imate nekoi tolku protiv nea! ok si e. ima dobri pesni dobro se oblekuva!! tamam si e mislam deka ne treba ni da se zdebeli ni da oslabi!! e sega nekogas na momenti stvarno ne znae da se iskaze i ke pocne da treska gluposti ili histericno ke se nasmee.... e togas vejke....ali ajde ok si e!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.