Елена Ристеска

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
mene licno mi se sviga i kako izgleda i kako se oblekuva i se.Zakon e :D

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
ja imam videno dvapati u Mango (vtoriov pat bese sea u sabotata) Ubavka mie, mi ima nekoja mila faca i nasmevka. I ok se oblaka. Samo me nervirase so toa policajskoto za 192 albumot i premnogu si gi istaknuva gradite, koi i se malku visnati. Inace ok si e!

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Секси е девојката.Можеби малку глас...и ништо повеке.Како обична девојка е супер,како ѕвезда...хм...не баш...

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
еј она е способна женска бре и Д.Димитров го разведе од жена му хехе уште да не ја бива, абе без сомнеж :pos2::pos2::wink::helou:

Член од
23 јули 2007
Мислења
166
Поени од реакции
2
more sto e dobra dobra e sexi telo vokalicen glas super e kamo da ja imav za zena:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Според мене добра цицка и ништо повеќе ...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Супер е Елена баш ги сакам нејзините песни, само можеби премногу тесни облека носи али дел од имиџ е тоа нели. Убава е, гласот е се подобар и подобар, ќе успее полека но сигурно само ако има желба.:helou:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
еј она е способна женска бре и Д.Димитров го разведе од жена му хехе уште да не ја бива, абе без сомнеж :pos2::pos2::wink::helou:
појака од тебе е точка,поубо од тебе пее две точки,сакаш на три да ојме???

(зборам за мој вкус)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не одрекувам дека е убава зашто Е.Ама едноставно,ми стана антипатична зашто почна да лета во облаци откако се прослави со помош на Дарко Димитров.
Ок и се песните,стилот на облекување не ни сакам да го коментирам и се надевам дека тоа е повеќе одлука на стилистите нејзини,но со оглед на тоа дека тоа се бара кога си дел од шоу бизнисот...нека тера-што друго можам да кажам...?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Пред да се појави Елена не се бунеа девојките затоа што сите пејачки на естрадата беа грди. Се појави оваа машките почнаа да зборат за неа и девојкиве одма штрајкуваат ваква била таква била.

Пфф:tapp: убава е, слатка е, мила е, јебозовна е и скоро да нема машко кој што не би дал многу за една вечер барем со неа. Џабе да и измислувате мани кога девојката според мене е топ(за физикусот збориме така)

За музиката не ми отварајте уста(во случајов не ми разгибувајте прсти)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
mene mi e super!! ne znam sto imate nekoi tolku protiv nea! ok si e. ima dobri pesni dobro se oblekuva!! tamam si e mislam deka ne treba ni da se zdebeli ni da oslabi!! e sega nekogas na momenti stvarno ne znae da se iskaze i ke pocne da treska gluposti ili histericno ke se nasmee.... e togas vejke....ali ajde ok si e! :)

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
добра е за гледање за слушање катастрова а трета точка знаеме зошто ја прими д.димитров (би ја примил и јас)

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Uba e, ama mnogu mi e antipaticna.Premnogu se vilici,i samo se smej ta imalo za so ta nemalo...

Kajgana Shop

На врв Bottom