Немале пари за нејзино реемитување.Добра е бе Ало, ало. Одамна ја немаат давано, 5 години сигурно има ко ништо.
МТВ1 не знам зошто се фатиле со Тропска горештина, зарем мислат дека некој ќе гледа? Боље нека даваат Sunset Beach.
Не ја имаат целосно откупеноДобра е бе Ало, ало. Одамна ја немаат давано, 5 години сигурно има ко ништо.
МТВ1 не знам зошто се фатиле со Тропска горештина, зарем мислат дека некој ќе гледа? Боље нека даваат Sunset Beach.
Прв пат слушам за оваа серија..ќе ја гледам едно 20 минути (ако трае толку) па ако ми се допаѓа ќе и бапнам еден лајк на ФБ :lol:Следејќи го успешниот пример на МТВ со “ Тропска Горештина“ и Сител се реши по 100 пат да ја емитува ексклузивно серијата “ Ало , Ало“се очекува оовој тренд да продолжи и понатаму![]()
Знам, ама ако.Не ја имаат целосно откупено![]()
Ако сакаш британски хумор ќе ти биде смешнаПрв пат слушам за оваа серија..ќе ја гледам едно 20 минути (ако трае толку) па ако ми се допаѓа ќе и бапнам еден лајк на ФБ :lol:
Не е глуп филмот!!!Шо е проблемот што ја нема сеа на Сител? Еден глуп филм даваат моментално а треба да почне сеа... -.-?
Пошто гледам си по британски хумор...сигурно си гледала Faulty Towers. Ако не си..под итно да гледашПочна хаха, добро е уште почетните епизоди сеГледаме
![]()
Да да гледана одамна, и од неа имам цедињаПошто гледам си по британски хумор...сигурно си гледала Faulty Towers. Ако не си..под итно да гледаш
on topic: Ало ало е извонредна серија, и подобро да има нејзина реприза отколку некои си таму индиско турски шпанско срањски серии
Чим е британски ќе ја гледам. Ако беше француски, германски, шпански нема шансиАко сакаш британски хумор ќе ти биде смешна))))