Ексклузивно и само на Сител “ Ало, Ало“ ако можат МТВ можеме и ние!

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.871
Поени од реакции
1.621
Следејќи го успешниот пример на МТВ со “ Тропска Горештина“ и Сител се реши по 100 пат да ја емитува ексклузивно серијата “ Ало , Ало“
се очекува оовој тренд да продолжи и понатаму

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еј кај стоти пат, еднаш досега ја давале, кога бев 3то одделение, пред 11 години значи. На К-15 ја имаше пред 3 години некаде, не е по 100 пати. Иначе многу ми е смешна серијава, ол тајм фејворит британски хумор заедно со онли фулс енд хорсис :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И сега ЕмТеВе за да возврати на ударот на Шител ќе ги ре-емитува Бушава Азбука и Втората Смена цело лето... по три пати на ден... како шуруп. ;)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.871
Поени од реакции
1.621
Искрено сум за да се пуштат и Бушава азбука и Втора смена , Девојките на Марко , Волшебното самрче и слични серии кој МТВ воопшто не ги има емитувано а ги поседува

H

HITCH

Гостин
Мене ми е интересна Ало, Ало! За Тропски горештини јас слободно можам да се пофалам дека на времето ја гледав премиерно, ама кога навистина беше премиера. :) Ваша „среќа“ се репризиве. :)

Навистина ми се супер!

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Хмм, ексклузивно а? Што синхронизирана да не ја емитуваат? :eek:

П.С. Извонредно смешна серија, една од најомилените. На времето на К5 ја гледав, па потоа откога се разви P2P (торент) технологијата си ја симнав со англиски превод и беше газење... (y)

ППС.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Искрено сум за да се пуштат и Бушава азбука и Втора смена , Девојките на Марко , Волшебното самрче и слични серии кој МТВ воопшто не ги има емитувано а ги поседува
Споредено со сегашнава програма овие серии би го зголемиле квалитетот на мтв неколкукратно :)

М

Мартин`

Гостин
Доста хејтате барем за Ало Ало, ете јас лично првпат ја видов пред некој ден серијава и интересна беше.
Кога ја даваат кои денови ?

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Доста хејтате барем за Ало Ало, ете јас лично првпат ја видов пред некој ден серијава и интересна беше.
Кога ја даваат кои денови ?
Од понеделник до петок после полноќ

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Добра е бе Ало, ало. Одамна ја немаат давано, 5 години сигурно има ко ништо.
МТВ1 не знам зошто се фатиле со Тропска горештина, зарем мислат дека некој ќе гледа? Боље нека даваат Sunset Beach.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Еј кај стоти пат, еднаш досега ја давале, кога бев 3то одделение, пред 11 години значи. На К-15 ја имаше пред 3 години некаде, не е по 100 пати. Иначе многу ми е смешна серијава, ол тајм фејворит британски хумор заедно со онли фулс енд хорсис :)
Мислам дека уште еднаш ја дадоа пред 2-3 години.
Туку Канал 5 претераа секој ден го даваат еден кинески, како не им текнува дека треба да променат филм.
Екслузивно ги даваат по 100 пати Полициска приказна 1 и 2 со Џеки Чен и ова југословенските ги мрднаа од давање.
Така да МТВ и Сител не се сами. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom