ова озбилно?Пишуеше дека оцени ќе се даваат утре од 12 часот во предавална .(точка, која е таа бе?)
ова озбилно?Пишуеше дека оцени ќе се даваат утре од 12 часот во предавална .(точка, која е таа бе?)
Да, да....ова озбилно?
Kurnovec,nemoj ti mnogu mnogu sto im e filmot,aaaaaaaahahahahahahahahahahaaaaaaaa,sea mislis fraer si ako si polozil)))))))Да, да....
Внесување на оценките во индекс ќе се врши на 02.09.2010 год.
(четврток) во 12 часот во предавална .
Moжете тука да си видите резултати со горенаведиот текст.
Не знам што им е филмот. Или оваа е тајната предавална.
Изгледа држеле шифт кога куцале.... Ајде ке се снајдете, може ке имате некои насоки даденоДа, да....
A kako ne moze so 59 koga ne se ispolnuva uslovot, na primer za cetvrta godina, kaj da najdam predmet so 9 krediti, koga nema nikoj drug osven trgovski pravo, sto ako sum go zela vo prva, vtora ili treta? Avtomatski nema da mozam da imam 60. I mislam deka ke moze otstapuvanje + - 1 do 2 krediti. Nekoj ke ima 61, nekoj 59 i pak k si gi izvadat parite.Грешка си, со 59 кредити не можеш зашто факултетот губи 3,3 евра односно 10 евра, додека со 61 иако не е според ЕКТС ќе може да се направи исклучок, сепак се за доброто на студентите.
Стана бе Сафјер? Доста се буниш, мислиш ако положи у Јануар фраер си сеа?Kurnovec,nemoj ti mnogu mnogu sto im e filmot,aaaaaaaahahahahahahahahahahaaaaaaaa,sea mislis fraer si ako si polozil)))))))
Колешке, се надевам не бевте сериозна во мислењето. Без шифт е точката, а со споменатата команда може да испадне ништо друго освен >.Изгледа држеле шифт кога куцале.... Ајде ке се снајдете, може ке имате некои насоки дадено
Hihihihihih,kakvo ucenje statistika be,dosta bese za ovaa sesija,za naredna poise,inace ne ni spiev,doma si dojdov u 15-30,sedev na ulica so kompanija 2,30 saati,hhh,pa sea se spremam za takvo nesto))))Стана бе Сафјер? Доста се буниш, мислиш ако положи у Јануар фраер си сеа?
Оди учи таму, статистика полагаш(ме) у петок.
Колешке, се надевам не бевте сериозна во мислењето. Без шифт е точката, а со споменатата команда може да испадне ништо друго освен >.
Се надевам ќе се поправатт. Конечно сум положил после 3 пати одење на испит.
Сигурно не планираат Индијана Џонс да изиграваме
Koleske,vakvo dekolte kako na slikata,mislam deka i na arapski da e ke go procita,aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha)))))))A kako ne moze so 59 koga ne se ispolnuva uslovot, na primer za cetvrta godina, kaj da najdam predmet so 9 krediti, koga nema nikoj drug osven trgovski pravo, sto ako sum go zela vo prva, vtora ili treta? Avtomatski nema da mozam da imam 60. I mislam deka ke moze otstapuvanje + - 1 do 2 krediti. Nekoj ke ima 61, nekoj 59 i pak k si gi izvadat parite.
Sorry za latinicata ama nemam mak podrska na ovoj komp. se nadevam deka ke me procitas
Јас мислам дека треба да ни се извиниш на сите за прашањава со кредититеA kako ne moze so 59 koga ne se ispolnuva uslovot, na primer za cetvrta godina, kaj da najdam predmet so 9 krediti, koga nema nikoj drug osven trgovski pravo, sto ako sum go zela vo prva, vtora ili treta? Avtomatski nema da mozam da imam 60. I mislam deka ke moze otstapuvanje + - 1 do 2 krediti. Nekoj ke ima 61, nekoj 59 i pak k si gi izvadat parite.
Sorry za latinicata ama nemam mak podrska na ovoj komp. se nadevam deka ke me procitas
Ne, jas ne mislam za cetvrta tuku sakam da vi dadam primer deka ne e izvodlivo toa. Tolku:smir: a nema da vi se izvinuvam za prasanjata, vase pravo e, ako sakate ke odgovorite ako ne ne. Sekoj ima pravo da prasa sto saka se dodeka toa e vo kontekst na temata pozdrav:smir:Јас мислам дека треба да ни се извиниш на сите за прашањава со кредитите
Уште од сега му ја мислиш за 4-та година, а до тогаш условите ќе се сменат милион пати.
Ах вие од прва година колку ситничарите и мислите дека се е филм ако не е нешто како што треба Или е направена грешка или утре ќе ви кажат која предавална.... Не се дигајте на бунт одмаДа, да....
Држи шифт и било која бројка на нумеричкиот дел на тастатура, па види дали нешто ке напише. Ај нема везе.Колешке, се надевам не бевте сериозна во мислењето. Без шифт е точката, а со споменатата команда може да испадне ништо друго освен >.