- Член од
- 9 август 2009
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 1
Дечки многу важно ми е што знаете за ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ ДАЛИ ИМА РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ И ПРИЕМНО ВРЕМЕ ЗА ВПИШУВАЊЕ НА ОЦЕНКИ
Znam samo deka ima 5 uplatnici koi treba da se platat,od koi 3 se definitivni,a za drugite dve uste neznaele koja ke bide sumata,toa go razbrav koa bev u ponedelnikot,taka da vo ponedelnik ke se znae so kakoПокрај прва рата за партиципација, и дополнителните уплати за книжен фонд, обврски кон Ректорат и Студентски парламент на огласна табла да не има истакнато уште нешто што треба да се плати?
Има резултати, а оцени ке дава на 13 понеделник мислам дека беше од 12Дечки многу важно ми е што знаете за ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ ДАЛИ ИМА РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ И ПРИЕМНО ВРЕМЕ ЗА ВПИШУВАЊЕ НА ОЦЕНКИ
има резултати и оценки се даваат во понеделник од 12:30 до 1:30 ама нема дадено во која просторија.Баш тоа сакав јас да прашам ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ КАДЕ МУ Е КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ПРОФЕСОРОТ ПЕЦЕ ?:smir:Дечки многу важно ми е што знаете за ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ ДАЛИ ИМА РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ И ПРИЕМНО ВРЕМЕ ЗА ВПИШУВАЊЕ НА ОЦЕНКИ :nesvest: :nesvest: :nesvest:
Ova go ima istaknato na fakultet ili...ne mozam da go najdam na stranata na fakultetot..:S Btw kolku sto sum jas informirana, da ako se od prv semestar gi prezapisuvas sega vo tret:SСите студенти ја запишуваат учебната година во септември. При запишувањето година, редовните студентите треба да ги поднесат следниве документи:
пријавен лист за упис на година
уплатница со назнака за партиципација на сметката на Економски факултет
уплатница со назнака за книжен фонд, наставна програма, осигурување и Интернет од 2500 денари за редовни студенти на сметката на Економски факултет
уплатница за обврски кон Ректорат од 750 денари на сметката на Ректорат
уплатница за Студентски парламент од 300 денари на сметката на Студентски парламент
aaaaaaaAA? ova trebaaa seee? volku pari e za site???? da crknaaat!
i ushte neshto neam polozeno 3predmeti i site m ise od prv semstar , mora da gi prezapisham i da isfrlam drugi? aj koj znae pls pls
Тоа значи дека еден предмет од прв семестарт уфрлам наместо еден предмет од трет, а тој од трет уствари кај ми иде????Ova go ima istaknato na fakultet ili...ne mozam da go najdam na stranata na fakultetot..:S Btw kolku sto sum jas informirana, da ako se od prv semestar gi prezapisuvas sega vo tret:S
Избирај го, не се мисли многу.Каков предмет е Менаџмент на човечки ресурси (а кој знае може и за Демографија)? Лесен/тежок? Материјал, професор (Љупчо Евтимов бил!?), прашања на колоквиум, и кој семестар е (летен!?)... Ај дајте некои искуства, информации зашто збудалев со изборните предмети :smir:
Сигурна си дека ти го одобриле тој предмет? Уствари не се знае кој каде тера кај нас на факултет...Јас сум на сметководство и ревизија прва година и земав изборен банкарство? Како е? =)) Некои колеги да се јават???
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/studentski-prashanja/upis-na-godinaOva go ima istaknato na fakultet ili...ne mozam da go najdam na stranata na fakultetot..:S Btw kolku sto sum jas informirana, da ako se od prv semestar gi prezapisuvas sega vo tret:S
Лелеее не се нормални тие :nesvest: ..... па не е проблем може ние уште нешто да си платиме... Иначе треба да исфрлиш предмети од трет семестар и да ги запишеш тие што ти се заостанати :SСите студенти ја запишуваат учебната година во септември. При запишувањето година, редовните студентите треба да ги поднесат следниве документи:
пријавен лист за упис на година
уплатница со назнака за партиципација на сметката на Економски факултет
уплатница со назнака за книжен фонд, наставна програма, осигурување и Интернет од 2500 денари за редовни студенти на сметката на Економски факултет
уплатница за обврски кон Ректорат од 750 денари на сметката на Ректорат
уплатница за Студентски парламент од 300 денари на сметката на Студентски парламент
aaaaaaaAA? ova trebaaa seee? volku pari e za site???? da crknaaat!
i ushte neshto neam polozeno 3predmeti i site m ise od prv semstar , mora da gi prezapisham i da isfrlam drugi? aj koj znae pls pls