- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 5
нема услов кај нас.можеш и еден да имаш положено
Сега не запишуваш години туку семестри зимски и летен. Според кредити и според тоа колку заостанатите предмети имаш може да презапишуваш и запишувап нови предмети во семестарот.A kolku predmeta treba da ti bidat polozoni za da mozes da se upises vo vtora godina.
100% e ova zatoa sto slusam na praven treba minumum 2 predmeta da imaat polozeno za da se zapisat na leten semstar sto e malce loso i kaj nas da ne ima vakvo nestoнема услов кај нас.можеш и еден да имаш положено
Боза,земај го дефинитивно.Znae nekoj menadzment na chovechki resursi kako izboren...kakv predmet e lesen?
Менаџмент на човечки ресурси добар е да се земе како изборен?
Лесен предмет, мора да го изберетеZnae nekoj menadzment na chovechki resursi kako izboren...kakv predmet e lesen?
1 000 000 000 % уживај :icon_biggkoga se zapisuvav se zapisav vo drzavna kvota i i plativ i za dvata semestraa a vaka kolku premeti treba da imas polozeno a leten semestar da se zapises
--- надополнето ---
100% e ova zatoa sto slusam na praven treba minumum 2 predmeta da imaat polozeno za da se zapisat na leten semstar sto e malce loso i kaj nas da ne ima vakvo nesto
Denes na 27.01 e ispitot po Osnovi na smetkovodstvo taka da za nekoj den ke ima oceni :salut:Колеги дали има некој информација кога ќе се даваат сметководство оценки???...
Nope Nema nisto novo sve po staro :salut:И не Хвала туку Фала колешке :salut:Хвала колега ...мислев нешто претходно да не има изјавено :salut:
А ти дека го имаше меѓународна па знаеш од лично искуство?Меѓународна економија ти е на пишување кај кикеркова, и е прилично хц. А менаџмент на мал бизнис го неам слушано, но сепак би требало да биде малце полесно.
Меѓународна економија мене ми беше меѓу поинтересните предмети, а и ми лежат предмети на пишување и супер ми беше, ама сепак не би те советувал да го избереш. Менаџмент на мал бизнис е многу полесен од менаџмент, не сум го имал, ама колеги што немаа положено менаџмент, по овој предмет извадија 8ци и 9ки.колеги што е полесно менаџмент на мал бизнис или меѓународна економија ?
Што е битно?А ти дека го имаше меѓународна па знаеш од лично искуство?