juve_persempre
▐ I am VIKING▐
- Член од
- 17 февруари 2010
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 83
AKO IMA NEKOJ TESTOVI PO STRATEGISKI MENADZMENT NEKA MI PRATI jas221@live.com
FALA odnapred :back:
FALA odnapred :back:
ако имаш над 70 бода на 1 колоквиум можеmene nesto ne mi e jasno,dali site imaat pravo na popraven sto padnaa na vtoriot kol smetkovodstvo ili pak ima nekakov uslov so bodovi od prviot?
има да...треба да имаш над 70 поени освоено на првиот колок. (мислам дека беше 70 ако не и повеќе)...mene nesto ne mi e jasno,dali site imaat pravo na popraven sto padnaa na vtoriot kol smetkovodstvo ili pak ima nekakov uslov so bodovi od prviot?
може и цел ...само не знам како ке не делат пошо ко шо видов има само број на индекси и не знам дали тоа важи само за тие шо се на испит или за ситеmislam deka treba da imas minimum osvoeno 70 poeni na prviot za da go prepolgas vtoriot
--- надополнето ---
a ova utre samo za prepolaganje e ili ke moze i cel ispit
Меѓународна економија ти е на пишување кај кикеркова, и е прилично хц. А менаџмент на мал бизнис го неам слушано, но сепак би требало да биде малце полесно.колеги што е полесно менаџмент на мал бизнис или меѓународна економија ?
ако ти е останат предмет од некоја година ко на пр мене математика од прва секој испит плаќаш плус триста денари,а за овие од втора што ми се не плаќам ништоSea ako mi ostane nekoj ispit za juni ke treba li dopolnitelno da paltam za nego ili ne