Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 октомври 2009
Мислења
77
Поени од реакции
5
Може малце помош :pipi: смет 2 кол ќе биде како првиот,пак сите прашања од скриптата или треба и од учебник да се учи?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Математика потписи од вежби кога?
Нешто слушнав утре ќе давал? И во колку часот ако е така.

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Дали знае некој кога англиски(2) ке дава потписи(или можеби веќе давала.....)??
Фала однапред

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Демонстраторот ни кажа дека нема да ни бараат потписи од асистенти математика, многу биле зафатени и ретко биле на факултет, така да на студентски нема да ни прават проблеми за тој еден потпис.

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Математика...јас тука прочитав дека ќе давале четвртокот и петокот што изминаа. И двата дена бев на факс...ни за жива глава не можеше никој да го најде асистентот. После од колеги разбрав дека математика воопшто немало ни да бараат потписи од асистетн, пошто човекот ретко и се врткал низ факултетот.

Дали знае некој кога англиски(2) ке дава потписи(или можеби веќе давала.....)??
Фала однапред

Веќе даваше. Во средата и петокот.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.272
Поени од реакции
8.407
Математика нема да ни бараат потписи ... тоа е последното што го кажале на вежбите во петокот !

Англиски 2 веќе даваше 3 часа уназад потписи ...

Иначе можно е Таки нешто да скрати за колоквиум утре или тешко?
Може малце помош :pipi: смет 2 кол ќе биде како првиот,пак сите прашања од скриптата или треба и од учебник да се учи?
Јас за првиот колоквиум сметководство ептен малце време одвоив и го положив благодарение на прашањата што се вртеа по интернетов од првиот колоквиум од минатата година... па да ми каже некој да се надевам дека пак ќе се избацат некои прашања , односно ги има ли некој? И ако може некој од поискусниве да каже да очекуваме потешки или полесни тестови на вториов колоквиум? :)

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
ајде уште едно прашање до членовите што ми одговорија на првото:wink:
Ќе можам ли да земам потпис кај професорката во кабинет??(и кажете ми која е сега проф по анг бидејќи се менуваа многу често,и каде и е кабинетот хаха )
фала ПАК

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.272
Поени од реакции
8.407
ајде уште едно прашање до членовите што ми одговорија на првото:wink:
Ќе можам ли да земам потпис кај професорката во кабинет??(и кажете ми која е сега проф по анг бидејќи се менуваа многу често,и каде и е кабинетот хаха )
фала ПАК
Марија Маџар-Рибар така се вика од Филолошки доаѓа да предава тука и знам дека не е цело време на факлутетов ама кажа дека има термин за прием на студенти, дали ќе ти даде потпис тоа незнам ама знам дека ќе те гњави со сигурност ќе ти укажува зашто вака колега зашто онака... :)

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Ја го имам положено тоа минатата година и не ни знам која е професорка хаха,пошо анг 1 ми беше друга....
сеа ке видиме утре дали ќе ја најдам и дали ке ми излезе во пресрет за потпис :)
фала друже

Член од
24 октомври 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Колеги, можит мала помош во однос на пријавите? Дали сите пријави требит да се носет на студентски и да напомениме кој предмет е за преку колоквиум а кој за на испит, или да ги носиме на колоквиумот пријавите?

V

Viktor g

Гостин
Колеги, можит мала помош во однос на пријавите? Дали сите пријави требит да се носет на студентски и да напомениме кој предмет е за преку колоквиум а кој за на испит, или да ги носиме на колоквиумот пријавите?
Значи пријавите обично се пуштат преку студентски со тоа што пишуваш на неа колквиум , а ако кажал проф да ја донесеш на колк на пр Математика обично тогаш ја носиш таму

--- надополнето ---

Ја го имам положено тоа минатата година и не ни знам која е професорка хаха,пошо анг 1 ми беше друга....
сеа ке видиме утре дали ќе ја најдам и дали ке ми излезе во пресрет за потпис :)
фала друже
а да пробаш на колквиум да си земеш потпис на 25,12 во 16,00

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Ајде ја да си прашам, по менаџмент, макроекономија, финансиско сметководство и аграрна политика, пријавите треба на студентски?

Или има некој професор што сака да му ги носам нему?

M

Mario Gómez

Гостин
Леј сум ги избришал презентациите трговско, може некој да ми прати по меил презентации од втор колоквиум. :)

Имат зеwenко. boban.1991@hotmail.com

Член од
11 октомври 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Корпоративно сметководство што треба да се учи за втор колоквиум?И Англиски 2 кои лекции и кои вежби?
Благодарам:xmas1:

Член од
6 март 2010
Мислења
30
Поени од реакции
0
Математика нема да ни бараат потписи ... тоа е последното што го кажале на вежбите во петокот !

Англиски 2 веќе даваше 3 часа уназад потписи ...

Иначе можно е Таки нешто да скрати за колоквиум утре или тешко?

Јас за првиот колоквиум сметководство ептен малце време одвоив и го положив благодарение на прашањата што се вртеа по интернетов од првиот колоквиум од минатата година... па да ми каже некој да се надевам дека пак ќе се избацат некои прашања , односно ги има ли некој? И ако може некој од поискусниве да каже да очекуваме потешки или полесни тестови на вториов колоквиум? :)
Vaka,smetkovodstvo lani na prv kolokv.pretezno prasanjata bea od skripta,vtoriot mi se vide malce potezok zasto imase dosta zadacki i knizenja,a tretiot ne bese tezok pretezno od kniga go ucev a imase i prasanja od net sto se padnaa . Se na se lesno e smetkovodstvoto ne se potresuvajte mnogu posto teskoto doprva sledi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom