*Smurfette*
He smurfs me, he smurfs me not
- Член од
- 10 јуни 2006
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 38
Колеги финансиски менаџмент има давано домашна во скоро време? Не тие групните, туку поединечните...
нашата семинарска е чисто практична , така што не знам каде да убутам теорија во тоа. имаме примери за компании и тоа како практикуваат општествена одговорност..... најдобро ке идам на консултации да видам како да го склопиме трудот.Јас лани ставав на крај од секое поглавје нешто како case study. Како во учебникот што е.
Нема да можеш да завериш семестар, ќе треба да молиш други професори да ти дадат иако поминал рокот.Што ке се случи ако на Шуклев не му доставиш семинарска до 15ти, или воопшто не му доставиш семестаров?
Онака прашувам.
Jas kako shto znam ne e moralno da praish proekt osven ako sakash povisoka ocena.Ili ne e taka?Нема да можеш да завериш семестар, ќе треба да молиш други професори да ти дадат иако поминал рокот.
Јес да мислам не е трагедија да преминеш некој ден после рокот.
ја предаваше 11 тема а таа не треба да се учи така кажа а листовите од 10 тема треба утре да се донесат а за кога ке дава нови не спомнаKolegi,sto pravevte vtoriot cas denes makro,dali kaza koga treba da se vratat listovite od 10ta glava i dali dade nesto za ucenje od 11glava i da ne spomna nesto za davanje listovi utre)))))
Како не треба да се учи, не е за колоквиум?ја предаваше 11 тема а таа не треба да се учи така кажа а листовите од 10 тема треба утре да се донесат а за кога ке дава нови не спомна
koleske i jas sum vo ista dilema kako tebe, primetuvam mn razlicni raboti vo zadacive od vezbi i toa vo kniga sto go imame, ne mozam krajot da im go najdam, barem da imase nekoj saglam asistent ili demonstrator za da ni gi razjasni rabotive , a ne vaka sami se da se macime.... sto smer ke bese ova smetkovodstvovo i revizija site mrziИма некој овде што слуша сметководство на трошоци и дали има приметено дека некои формули во книгата и на вежби се различни, т.е. местата им се заменети , и резултатот на вежби на пр. излегува негативен според формулата која е употребена, а според таа во учебникот е позитивен, додека пак некои формули се исти.Стварно не знам.. Што е финтата???? Нека одговори некој ако знае плсс ми треба:smir: И дали колоквиумот е со пишување или заокружување за тие од 2 год?