Нема уште ништо, ме интересира како ке ги дава само. Зашто список не пушти, а нема шанси да пушти до колоквиумот.менаџмент кажа кога ќе дава потписи ?
Е па не знам ти по која програма си, ако си по нова - како што читав не ви биле задолжителни семинарските во втора и трета година.Jas kako shto znam ne e moralno da praish proekt osven ako sakash povisoka ocena.Ili ne e taka?
не треба да се учи ја така разбрав ако некој знае за сигурно нека пише.а денес кажа и дека не треба 13.3 да се учиsega treba da se uci 11-ta tema za kolokvium ili ne ???
11 glava ne treba da se uci so sigurnost,jas taka slusnav na prviot cas vcera.Profesorot rece deka moze ke dadel nekoja strana od 11glava da se uci,ali na vtoriot cas deka ne bev,ne doznav dali ima bar nesto od 11 glava za ucenje,ili kompletno e skratenaне треба да се учи ја така разбрав ако некој знае за сигурно нека пише.а денес кажа и дека не треба 13.3 да се учи
Од 25-30 странименаџмент стручниот труд треба да биде од 20-25 или од 25-30 страни?
Добро си слушнала,не требаАј кој беше на предавање економија во четвртокот, оваа асистенткава кажа дека на 447 стр. за фискално-монетарен микс не треба да се учи , или пак јас грешка слушнав? :nesvest:
И ако знае некој дали има уште нешто скратено од економијава, нека пише.
А ти колега да не си слушнал уште нешто што не треба?Добро си слушнала,не треба
сеедно и онака од листовите се учи11 glava ne treba da se uci so sigurnost,jas taka slusnav na prviot cas vcera.Profesorot rece deka moze ke dadel nekoja strana od 11glava da se uci,ali na vtoriot cas deka ne bev,ne doznav dali ima bar nesto od 11 glava za ucenje,ili kompletno e skratena
Hah,pa da,ali minatiot pat ne sum zadovolen od brojot na prasanja sto gi dade od niv))))))сеедно и онака од листовите се учи