Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Jas ne go slusnav Trajko nisto vo vrska so toa,no toj i onaka ne odreduva koga ke bidat kolokviumite,bar po moe mislenje,tuku odreduvaat tie sto gi pravat rasporedite,taka da,poise veruvam na rasporedov sto e na stranata,iako bi mi odgovaralo i na 2ri da bide kolokviumot,bidejki drugite 2 mi se na 8 i 10:):):):))))))))

--- надополнето ---

I uste edno prasanje,neli ekonomika na pretprijatie bese vo vtor semestar,a sea gledam deka go pisale vo ovaa kolokviumska nedela sto sledi Економика на претпријатие08.11.2010:toe:
вака ја го слушнав многу добро рече колоквиум ке биде на 02.11 и ние баравме да ни смени и он рече дека он не го одредил датумот и не може да влијае да се смени.а што е работава со тоа што на огласна е ставен на 04 незнам:)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
вака ја го слушнав многу добро рече колоквиум ке биде на 02.11 и ние баравме да ни смени и он рече дека он не го одредил датумот и не може да влијае да се смени.а што е работава со тоа што на огласна е ставен на 04 незнам:)
Hahahahaha,ok koleske,ti veruvam,nemora odma da me karas,ama mozno e da go utnal datumot i on ili pak go utnale tie sto go pravele rasporedot,ama sekako,ako si naucime,ke si znaeme i za 2ri i za 4ti,hahahaha:):):):):):))))))))

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Hahahahaha,ok koleske,ti veruvam,nemora odma da me karas,ama mozno e da go utnal datumot i on ili pak go utnale tie sto go pravele rasporedot,ama sekako,ako si naucime,ke si znaeme i za 2ri i za 4ti,hahahaha:):):):):):))))))))
јас само кажав што слушнав а кој згрешил незнам.а нормално ако научиме ке знаеме кога и да е.

--- надополнето ---

Jas ne go slusnav Trajko nisto vo vrska so toa,no toj i onaka ne odreduva koga ke bidat kolokviumite,bar po moe mislenje,tuku odreduvaat tie sto gi pravat rasporedite,taka da,poise veruvam na rasporedov sto e na stranata,iako bi mi odgovaralo i na 2ri da bide kolokviumot,bidejki drugite 2 mi se na 8 i 10:):):):))))))))

--- надополнето ---

I uste edno prasanje,neli ekonomika na pretprijatie bese vo vtor semestar,a sea gledam deka go pisale vo ovaa kolokviumska nedela sto sledi Економика на претпријатие08.11.2010:toe:
иначе економика е во втор семестар тоа е грешка :)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
јас само кажав што слушнав а кој згрешил незнам.а нормално ако научиме ке знаеме кога и да е.

--- надополнето ---

иначе економика е во втор семестар тоа е грешка :)
Pa pretpostavuvav deka e greska,ali spored toa kolku greski pravat,ke ja izgubam doverbata vo niv,a stom ednas ja izgubam,posle ke im bide tesko da ja povratat:vozbud::):):):)hahaha

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Pa pretpostavuvav deka e greska,ali spored toa kolku greski pravat,ke ja izgubam doverbata vo niv,a stom ednas ja izgubam,posle ke im bide tesko da ja povratat:vozbud::):):):)hahaha
сигурно е грешка а може има и други грешки.иначе кога ке отвориш кај што пишува прв колоквиум 2010/2011 ја нема таму економика на претпријатие

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
сигурно е грешка а може има и други грешки.иначе кога ке отвориш кај што пишува прв колоквиум 2010/2011 ја нема таму економика на претпријатие
Aj dosta lovime jas i ti greski,da se fatime bolje za kniga:):):):
):)))))

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
ВНИМАНИЕ

Има ли колеги што имаат презапишано математика, ова не е нормално менаџмент и математика во ист ден. Предлагам да се собереме сите што имаме презапишано да пробаме нешто да направиме затоа што очигледно главна поента им е што повеќе студенти да паднат
За жал нормално е, бидејќи предметите не се од иста година, барем мене така ми имаат кажано.
Доколку се поклопуваат во часот, тоа е веќе нешто друго.

Џек

Мастер!?
Член од
8 март 2009
Мислења
84
Поени од реакции
2
Од учебник НИКАКО ! :) презентациите и скриптата се доволни ..
А скриптата може да се купи во некоја од книжарниците во мавровка, или се работи за страните од учебникот што ни беа посочени како задолжителна литература? фала

Член од
21 август 2010
Мислења
209
Поени од реакции
7
За жал нормално е, бидејќи предметите не се од иста година, барем мене така ми имаат кажано.
Доколку се поклопуваат во часот, тоа е веќе нешто друго.
Па нели е ЕКТС и има презапишување предмети, а со тоа и нема веќе прва, втора година туку само семестри. Значи сите се од овој семестар па не е важно од која година се. Инаку во понеделник ќе дознаеме кои се точните информации. Можеби овие од студентски направиле измена. Не е само макроекономија, и ек. на инвестиции ни кажа дека ќе биде на 2ри (дека така му кажале) а на страната пишува на 11ти дека ќе биде

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
А скриптата може да се купи во некоја од книжарниците во мавровка, или се работи за страните од учебникот што ни беа посочени како задолжителна литература? фала
Скриптите може да се купат во Мавровка, и презентациите од таму може да ги купиш ако не сакаш да учиш од компјутер, предметов е многу лесен. :)

Иначе по Смет.на трошоци рече демонстраторот дека ќе ги постави Решенијата на zephyr, уште ги нема поставено. Вежбите беа катастрофа, сигурно цела година вака ќе бидат, ништо не решава, само од презентации решено не е работа. :)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Може ли некој да ми пише кои се професорите на е-бизнис во прв семестар? Значи, не предметите, туку професорите кои ги држат. Фала однапред :smir:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Znae nekoj finansisko smet. do kade e stignat so predavnje Ljubisha i do kade ke bide matrijalot za 1 kolokvium (dali e zaklucno so 2ra glava?!)????

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
А дозна некој што точно треба да се направи со тоа домашното по финансиско и дали до понеделник треба да се предаде ?

Член од
6 јули 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
na web stranata na ekonomski pisuva deka ispitot e na 4ti noemvri???? how come??? na 2ri ili 4ti e sega?

--- надополнето ---

Luge da ne znae nekoj od koi temi i koi poimi treba da se ucat od politika na soc.razvoj sto se naogaat pred 97 strana????? pisete PLS

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom