Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
??? И мене ме интересира ова, ама ако е стварно на 2ри тогаш е страшно :nesvest:
Денес даде лист за 4 тема и рече да му ги вратиме во среда, што значи дека и идната недела ќе даде друг лист
А инаку да на втори е:tapp:

Член од
21 август 2010
Мислења
209
Поени од реакции
7
Денес даде лист за 4 тема и рече да му ги вратиме во среда, што значи дека и идната недела ќе даде друг лист
А инаку да на втори е:tapp:
А праша демек дали ќе има некаков проблем да е тогаш, дали има некој од трета година и сл. или само соопшти?

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
А праша демек дали ќе има некаков проблем да е тогаш, дали има некој од трета година и сл. или само соопшти?
Си соопшти, имаше бурни реакции во цел амфитеатар сите почнаа да праат лелеее, ииии и сл, а он на тоа кажа дека терминот не можел да се менува пошто сепак многу студенти сме биле, требало простории и не знам што и дека немало шанси за менување :/

Член од
21 август 2010
Мислења
209
Поени од реакции
7
Окс тогаш ќе треба подобро да се распрашам дали може нешто да се смени пошто јас сирота на 1ви менаџмент, а на втори имам 2 предмети. Не знам само какво е правилото за два предмети во ист ден, досега не ми се случило вакво нешто. Сигурно е заради тоа што предметите не се од иста година ама мислам дека веќе кога сме по ЕКТС и има презапишување предмети тогаш треба да водат грижа и за тоа:toe:

Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Да не знаете финансиско сметководство кога е закажан? Два предмети еден после друг полагаме а има 1-9 рокови..ц ц ц..Нека го стават финансиско на 3.11, семожни сме ние, нема никаков проблем! :vozbud: :tapp:

Член од
13 октомври 2010
Мислења
40
Поени од реакции
0
Kolegi, da ne znaete koga ke bidat kolokviumite mikroekonomija, politika na socijalen razvoj ili agrarna?

Член од
12 октомври 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
dali e tocno toa sto slusnav deka FINANSISKO SMETKOVODSTVO kol e na 1.10?????????/ Vo ist den so menadzment? i dali se normalni? 10 dena trae kol a mene mi trae od 1-2 :S:S:S:S

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Аграрна кажа дека ке биде на 6ти ама уште не е сигурно. Има ли истакнато некаде распоред за колоквиумите, пробен или така нешто...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Извинете ако прашањето не ми е за тука ама стварно не знаев кај да го поставам. Ме интересира колку пари е списанието Капитал и на колку време излегува
Излегува еднаш неделно, цената му е 100 денари. За студенти има и некои поволности (претплата по далеку пониска цена), порано на веб страната имаа апликација за претплата, ама изгледа повеќе ја немаат.
Контакирај ја Сања Савовска (sanja@kapital.com.mk) веројатно таа ќе може да ти помогне доколку сакаш да се претплатиш.
Патем, од Капитал издаваат и дневен весник, само не ми текнува колку беше цената.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom