- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 209
- Поени од реакции
- 7
??? И мене ме интересира ова, ама ако е стварно на 2ри тогаш е страшно :nesvest:Даваше листови макроекономија денес? стварно колоквиумот е закажан за 2ри?
??? И мене ме интересира ова, ама ако е стварно на 2ри тогаш е страшно :nesvest:Даваше листови макроекономија денес? стварно колоквиумот е закажан за 2ри?
Денес даде лист за 4 тема и рече да му ги вратиме во среда, што значи дека и идната недела ќе даде друг лист??? И мене ме интересира ова, ама ако е стварно на 2ри тогаш е страшно :nesvest:
А праша демек дали ќе има некаков проблем да е тогаш, дали има некој од трета година и сл. или само соопшти?Денес даде лист за 4 тема и рече да му ги вратиме во среда, што значи дека и идната недела ќе даде друг лист
А инаку да на втори е
Си соопшти, имаше бурни реакции во цел амфитеатар сите почнаа да праат лелеее, ииии и сл, а он на тоа кажа дека терминот не можел да се менува пошто сепак многу студенти сме биле, требало простории и не знам што и дека немало шанси за менување :/А праша демек дали ќе има некаков проблем да е тогаш, дали има некој од трета година и сл. или само соопшти?
Финансиско е на 8.11, така да добро еdali e tocno toa sto slusnav deka FINANSISKO SMETKOVODSTVO kol e na 1.10?????????/ Vo ist den so menadzment? i dali se normalni? 10 dena trae kol a mene mi trae od 1-2 :S:S:S:S
Сигурно е ова или да не се радувам за џабе?!Финансиско е на 8.11, така да добро е
Излегува еднаш неделно, цената му е 100 денари. За студенти има и некои поволности (претплата по далеку пониска цена), порано на веб страната имаа апликација за претплата, ама изгледа повеќе ја немаат.Извинете ако прашањето не ми е за тука ама стварно не знаев кај да го поставам. Ме интересира колку пари е списанието Капитал и на колку време излегува
Сигурно е, http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla/sluchuvanja/122Сигурно е ова или да не се радувам за џабе?!