Jas ne go slusnav Trajko nisto vo vrska so toa,no toj i onaka ne odreduva koga ke bidat kolokviumite,bar po moe mislenje,tuku odreduvaat tie sto gi pravat rasporedite,taka da,poise veruvam na rasporedov sto e na stranata,iako bi mi odgovaralo i na 2ri da bide kolokviumot,bidejki drugite 2 mi se na 8 i 10)))))))Dobro so e rabotava sega? Trajko kaza deka ke bide na 2ri, a na stranava na fakultetot pisuva deka e na 4ti :O
--- надополнето ---
Kolegi,jas kako sto gledam na stranata na ekonomski,makroekonomija e zakazan za 04.11.2010(cetvrtok),a vie vikate deka e zakazan na 2-ri)))))))
I ja se zbuniv da ti kazam najiskreno. Trajko rece na 2-ri denes...
--- надополнето ---
Kolegi,jas kako sto gledam na stranata na ekonomski,makroekonomija e zakazan za 04.11.2010(cetvrtok),a vie vikate deka e zakazan na 2-ri)))))))
I ja se zbuniv da ti kazam najiskreno. Trajko rece na 2-ri denes...
Фала :smir:
Се додека ние ќутиме и седиме со скрстени раце никогаш нема да се залагаат за нас! Како што функционира и се останато доколку не се превземат какви такви мерки...Значи уникатен е математика, не го остава првиот ден од колокфиумска недела за жива глава. Бог да чува и да брани, па мора секогаш да ни отежнуваат, кај професорите (дел) се тешки па уште полагањата во ист ден.
Е за ова треба сега студентски да станат, ај баш да видиме колку се залагаат за студентите
така е на повеќето факултети со години со заостанати предмети и повторно презапишани арно ама што да правам ако задолжителниот и изборниот се поклопуваат а и двата ги слушам првпатKolega, kazale deka ovaa godina e mozno ne samo da polagame 2 predmeti vo ist den, tuku i vo ist termin , za da bideme primorani edniot da go ostavime na ispit!!!
Низ цел свет имаат по два-три испити на ист ден, ама ај ние сме Македонија и мора да бидат во различен.Се додека ние ќутиме и седиме со скрстени раце никогаш нема да се залагаат за нас! Како што функционира и се останато доколку не се превземат какви такви мерки...
Од учебник НИКАКО ! презентациите и скриптата се доволни ..Бидејќи немам одено на предавање по трговско право, некни го сменив изборниот, ќе биде некој љубезен да ми каже до каде сме, што сме зеле, дали треба од учебник да се учи или од тие презентациите???? Што кажа професорот? Доколку некој од прва год знае, го молам нека ми одговори. :se_ molam Позз