Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Јас прашав на студентски прашања и ми кажаа дека тие што се запишани 2009(т.е. ние што сме сега 2 год) не треба да правиме од тие задолжителните семинарски, а за тие од порано не знам :smir:
ние што сме втора значи не треба епа супер тогаш.фалааа:):)

magii

*
Член од
6 јули 2008
Мислења
141
Поени од реакции
10
Помооооош :D :D :D
Прва година сум и распоредот ми е да одам попладне, ама јас одам со првата група на предавање економија кај Таки Фити и сеа се случило Владимир да праќа список ????????????
Ќе ми влијае нешто за оцена, поени? И уште нешто, ќе можам да полагам кај Таки Фити?

Daamjaan

Bla blaaa
Член од
11 октомври 2010
Мислења
23
Поени од реакции
0
Помагајте било како за микроекономија ! потпис - Очаен :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Прва година сум и распоредот ми е да одам попладне, ама јас одам со првата група на предавање економија кај Таки Фити и сеа се случило Владимир да праќа список ????????????
Ќе ми влијае нешто за оцена, поени? И уште нешто, ќе можам да полагам кај Таки Фити?
Нема поделба на полагања кај Таки и кај Владимир, исто ти е.
И не, не ти влијае на оценката, освен ако си на граница па нема да ја добиеш поголемата оценка.

Сигурно не си до толку очаен како на аватарот :)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Ima li nekoj na forumov sto slusa promocija i sto bil na predavanja, da ne ima nesto novo osven toa sto za 1 kolok treba do 152str, da ne pustila profesorkata nekoj spisok i sl...:toe:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Доста се расправаше за ова прашање и лани кога бев прва година. Типично за прва година:icon_bigg

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
ај ако бил некој на микро денес нека пише да не кажа нешто ново и до каде предаде

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Да каже некој дали се почнати вежбите сметководство?

Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
ај ако бил некој на микро денес нека пише да не кажа нешто ново и до каде предаде
Ми кажаа дека давала тестови ( со заокружување, дополнување и раскажување ), дали и ги вратиле одма нз ..

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
Следи ли некој предавања сметководство на трошоци,што се случува, ке има вежби во петок??????Трета сум,ми остана од лани и не следам баш баш....

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Следи ли некој предавања сметководство на трошоци,што се случува, ке има вежби во петок??????Трета сум,ми остана од лани и не следам баш баш....
Ke има вежби во петок, од 12:00 до 14:00 во предавална 1. За прв колоквиум со се 5та тема ке биде и то:salut:..

V

Viktor g

Гостин
Помош па учи побитни работи дефиниции и некој поважни графикони кој кажуава дека може да ви паднат не е мн тешко само малце глупо бодува асистентката тоа е компликацијата

--- надополнето ---

Ми кажаа дека давала тестови ( со заокружување, дополнување и раскажување ), дали и ги вратиле одма нз ..
да тие се за на предавање ко деек за плус поени а нема врска

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom