Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас прашав на студентски прашања и ми кажаа дека тие што се запишани 2009(т.е. ние што сме сега 2 год) не треба да правиме од тие задолжителните семинарски, а за тие од порано не знам :smir:

ние што сме втора значи не треба епа супер тогаш.фалааа:):)

Помооооош :D :D :D
Прва година сум и распоредот ми е да одам попладне, ама јас одам со првата група на предавање економија кај Таки Фити и сеа се случило Владимир да праќа список ????????????
Ќе ми влијае нешто за оцена, поени? И уште нешто, ќе можам да полагам кај Таки Фити?

Помагајте било како за микроекономија ! потпис - Очаен :)

Прва година сум и распоредот ми е да одам попладне, ама јас одам со првата група на предавање економија кај Таки Фити и сеа се случило Владимир да праќа список ????????????
Ќе ми влијае нешто за оцена, поени? И уште нешто, ќе можам да полагам кај Таки Фити?
Нема поделба на полагања кај Таки и кај Владимир, исто ти е.
И не, не ти влијае на оценката, освен ако си на граница па нема да ја добиеш поголемата оценка.

Сигурно не си до толку очаен како на аватарот :)

Ima li nekoj na forumov sto slusa promocija i sto bil na predavanja, da ne ima nesto novo osven toa sto za 1 kolok treba do 152str, da ne pustila profesorkata nekoj spisok i sl...:toe:

Доста се расправаше за ова прашање и лани кога бев прва година. Типично за прва година:icon_bigg

ај ако бил некој на микро денес нека пише да не кажа нешто ново и до каде предаде

Да каже некој дали се почнати вежбите сметководство?

ај ако бил некој на микро денес нека пише да не кажа нешто ново и до каде предаде
Ми кажаа дека давала тестови ( со заокружување, дополнување и раскажување ), дали и ги вратиле одма нз ..

Следи ли некој предавања сметководство на трошоци,што се случува, ке има вежби во петок??????Трета сум,ми остана од лани и не следам баш баш....

Следи ли некој предавања сметководство на трошоци,што се случува, ке има вежби во петок??????Трета сум,ми остана од лани и не следам баш баш....

Ke има вежби во петок, од 12:00 до 14:00 во предавална 1. За прв колоквиум со се 5та тема ке биде и то:salut:..

Помош па учи побитни работи дефиниции и некој поважни графикони кој кажуава дека може да ви паднат не е мн тешко само малце глупо бодува асистентката тоа е компликацијата

--- надополнето ---

Ми кажаа дека давала тестови ( со заокружување, дополнување и раскажување ), дали и ги вратиле одма нз ..
да тие се за на предавање ко деек за плус поени а нема врска

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom