Sawyer
Only God can judge me!!!
- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 154
Spodeli i navamu ako najdes neso))))па зависи од тоа која група ќе ти се погоди абе учи си кој знае таа малце е ибегана па мозже да ги бодува и поинаку па така нешто ај гледај повеќе да и напишеш ама да ти биде на прасањто можеш да користиш и основи на економија ако се сеќаваш нешто бар ја така поминав
--- надополнето ---
абе има прашања макро од нив се паѓаат барај у либро тоа се оние домашни кој тој ги дава ама и со нив се поминува имаше и сајт од кој ги вади ај ако го најдам ќе ти пишам порка
--- надополнето ---
Makroekonomija treba do 226str,vo libro knigata e do tamu kopirana,ako vekje ja nemas zemeno,a za vtor kolokvium ke ni kaze sto treba nahnadno deka ke skoka temi,a za ucenje,ni jas neznam so da praam,citam samo,ama mnogu e glupavo i polno so nepotrebni raboti koi te teraat i tie sto se potrebni da gi zaboravisDali nekoj ke moze da kaze do kade,sto i kako ke treba za 1kol po MAKROEKONOMIJA. Knigata e strasno nerazbirliva i jas ne znam kako ke se nauci toa:S:S:S dali ste slusnale za nekoi skrateni materijali,prasanja?