Колега остави нешто и сам да заклучиш, ако отидеш на факс, а се да знаеш за него, нема да биде интересно.Идни колеги, ќе може ли некој да ми опише како одат предавањата на економски, дали има многу чекање измеѓу, треба да се запишат факултативни активности како спорт и такви ствари.
па да имаш право, али мал sneak peak нема да сметаКолега остави нешто и сам да заклучиш, ако отидеш на факс, а се да знаеш за него, нема да биде интересно.
Во прва година нема големи паузи меѓу предавања, бар мене знам ми беа веднаш едно по друго.Идни колеги, ќе може ли некој да ми опише како одат предавањата на економски, дали има многу чекање измеѓу, треба да се запишат факултативни активности како спорт и такви ствари.
Треба да имаш мислам над 8.5 просек за да можиш преку 35 кредити да запишиш во семестар.Kolegi,vcera na fakultet slusnav deka za prezapishuvanje na predmet (matematika) ,ne mora da se izostavuva eden od zadolzitelnite predmeti,tuku samo treba da se platat plus tie krediti,znaci okolu 40 krediti vkupno,ova vazelo za site smerovi.
Znaete li nesto poveke za ova ??? moze li vaka ?
Ok,spomnaa deka od ovaa ucebna godina nema da ima potreba od isfrlanje na predmet,i da nemas prosek nad 8.5.Треба да имаш мислам над 8.5 просек за да можиш преку 35 кредити да запишиш во семестар.
Од каде излезе па сега ова, ако на пр. треба да презапишам еден предмет овој семестар нема да мора да го отфрлам изборниот туку ке запишам вкупно 5 предмети, така???Ok,spomnaa deka od ovaa ucebna godina nema da ima potreba od isfrlanje na predmet,i da nemas prosek nad 8.5.
Fala ti.
Pa jas taka slusnav nekoj zborese,si gi zapisuvas site zadolzitelni predmeti i matematika plus,ne moras da izostavuvas nieden predmet..ama ne sum sigurna dali moze vaka...Од каде излезе па сега ова, ако на пр. треба да презапишам еден предмет овој семестар нема да мора да го отфрлам изборниот туку ке запишам вкупно 5 предмети, така???