Тоа икса секоја година го плаќаме на посебна сметка... ако добро ме држи сеќавањето.Не им е лесно ни на нив...
Сега на две уплатници треба да се уплаќа...една за дополнителни трошоци, и една за ИКСА, така? Пошто на известувањево е „ОСВЕНПАРТИЦИПАЦИЈАТА ЗА СТУДИРАЊЕТО, УПЛАЌААТ ЗА НАСТАВНИ ПРОГРАМИ, ВОДИЧ, ТЕТРАТКИ, ШИФРАРНИЦИ, НАДОМЕСТ НА ШТЕТИ, КНИЖЕН ФОНД, ИНТЕРНЕТ ЦЕНТАР, СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ, ИКСА НА УКИМ, И ТОА:
СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ ВО УЧЕБНАТА 2010/2011 КЕ ПЛАЌААТ НАДОМЕСТ ОД 800,00 ДЕН
СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ ПРЕД УЧЕБНАТА 2010/2011...“
Па после имаш...„ЗА ИКСА на УКИМ – 750,00 ДЕН“
Изгубена сум искрено...
И колку таксени марки треба да се уплатат при упис?
5 уплатници - партиципација, наставна програма, икса, студентски парламент и таксена маркаТоа икса секоја година го плаќаме на посебна сметка... ако добро ме држи сеќавањето.
Не знам зашто погоре го имаат наведено во склоп на наставна програма...
Значи колку уплатници би имале? Една за прва рата партиципација, па за наставна програма и трета за икса... има уште нешто?
Една уплатница би требала за административна такса ваљда... пошто само образец за запишување на семетар имаме.
А некој до факс да тркне?
Мене во книжара ми ја тупнаа и таа уплатница. А баш видов дека пишува незадолжително, ама кој да ги знае...^ Чек сеа...па тоа нели е незадолжително? На студентскиот парламент се однесува ова.
Ако ме држи сеќавање, треба да се наоѓа на втори кат, лево кога ќе влезеш, низ ходникот право од лева страна, не знам точно, ама при крајот е. Се надевам ти помогнав.туку, кабинетот на Зорица Божиновска Лазаревска дали знае некој каде е?
Немаше денеска,белки утре ке имаКолеги да не има нешто математика резултати од дополнителниов????