Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Идни колеги, ќе може ли некој да ми опише како одат предавањата на економски, дали има многу чекање измеѓу, треба да се запишат факултативни активности како спорт и такви ствари.

Идни колеги, ќе може ли некој да ми опише како одат предавањата на економски, дали има многу чекање измеѓу, треба да се запишат факултативни активности како спорт и такви ствари.

Колега остави нешто и сам да заклучиш, ако отидеш на факс, а се да знаеш за него, нема да биде интересно. :)

Во прва година нема големи паузи меѓу предавања, бар мене знам ми беа веднаш едно по друго.
Потоа веќе во втора, трета итн. има, и тоа по 4 саати :)
Не знам сега физичко дали има, јас кога бев имаше, ама многу малку колеги одеа, едвај од цел смер 10-тина души :pos: Остатокот си го платија потписот.

Значи треба 4 уплатници , за наставна програма, Иксаа бла бла , тие 800 незнам за што беа , и за таксена марка така ??? без тоа частење за парламентот тоа они нека си идаат :D ?????

Ај математика некој нека ги сликне резултатите и да ги стави овде ако може

Колеги,знае некој кои беа прашањата МСС на испит во Јунска сесија?

Kolegi,vcera na fakultet slusnav deka za prezapishuvanje na predmet (matematika) ,ne mora da se izostavuva eden od zadolzitelnite predmeti,tuku samo treba da se platat plus tie krediti,znaci okolu 40 krediti vkupno,ova vazelo za site smerovi.
Znaete li nesto poveke za ova ??? moze li vaka ?

Kolegi,vcera na fakultet slusnav deka za prezapishuvanje na predmet (matematika) ,ne mora da se izostavuva eden od zadolzitelnite predmeti,tuku samo treba da se platat plus tie krediti,znaci okolu 40 krediti vkupno,ova vazelo za site smerovi.
Znaete li nesto poveke za ova ??? moze li vaka ?
Треба да имаш мислам над 8.5 просек за да можиш преку 35 кредити да запишиш во семестар.

Вака, мој колега има заостанато само еден предмет (апсолвент е), па треба да одам да го упишам од 14ти (во Америка е). :)

Ќе треба да уплатам само 25 евра за предметот или како идат работите, да не знае некој од прва/втора рака?

Некој случајно да не ги сликал резултатите од математика од дополнителниов ????

Ok,spomnaa deka od ovaa ucebna godina nema da ima potreba od isfrlanje na predmet,i da nemas prosek nad 8.5.
Fala ti.
Од каде излезе па сега ова, ако на пр. треба да презапишам еден предмет овој семестар нема да мора да го отфрлам изборниот туку ке запишам вкупно 5 предмети, така???

Од каде излезе па сега ова, ако на пр. треба да презапишам еден предмет овој семестар нема да мора да го отфрлам изборниот туку ке запишам вкупно 5 предмети, така???
Pa jas taka slusnav nekoj zborese,si gi zapisuvas site zadolzitelni predmeti i matematika plus,ne moras da izostavuvas nieden predmet..ama ne sum sigurna dali moze vaka...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom