Економски факултет (reloaded)

Член од
31 август 2011
Мислења
16
Поени од реакции
2
Идни колеги, ќе може ли некој да ми опише како одат предавањата на економски, дали има многу чекање измеѓу, треба да се запишат факултативни активности како спорт и такви ствари.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Идни колеги, ќе може ли некој да ми опише како одат предавањата на економски, дали има многу чекање измеѓу, треба да се запишат факултативни активности како спорт и такви ствари.
Колега остави нешто и сам да заклучиш, ако отидеш на факс, а се да знаеш за него, нема да биде интересно. :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Во прва година нема големи паузи меѓу предавања, бар мене знам ми беа веднаш едно по друго.
Потоа веќе во втора, трета итн. има, и тоа по 4 саати :)
Не знам сега физичко дали има, јас кога бев имаше, ама многу малку колеги одеа, едвај од цел смер 10-тина души :pos: Остатокот си го платија потписот.

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Значи треба 4 уплатници , за наставна програма, Иксаа бла бла , тие 800 незнам за што беа , и за таксена марка така ??? без тоа частење за парламентот тоа они нека си идаат :D ?????

Член од
13 март 2011
Мислења
19
Поени од реакции
1
Ај математика некој нека ги сликне резултатите и да ги стави овде ако може

Член од
9 октомври 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
Колеги,знае некој кои беа прашањата МСС на испит во Јунска сесија?

Член од
6 септември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Kolegi,vcera na fakultet slusnav deka za prezapishuvanje na predmet (matematika) ,ne mora da se izostavuva eden od zadolzitelnite predmeti,tuku samo treba da se platat plus tie krediti,znaci okolu 40 krediti vkupno,ova vazelo za site smerovi.
Znaete li nesto poveke za ova ??? moze li vaka ?

Z

ziko bt

Гостин
Kolegi,vcera na fakultet slusnav deka za prezapishuvanje na predmet (matematika) ,ne mora da se izostavuva eden od zadolzitelnite predmeti,tuku samo treba da se platat plus tie krediti,znaci okolu 40 krediti vkupno,ova vazelo za site smerovi.
Znaete li nesto poveke za ova ??? moze li vaka ?
Треба да имаш мислам над 8.5 просек за да можиш преку 35 кредити да запишиш во семестар.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вака, мој колега има заостанато само еден предмет (апсолвент е), па треба да одам да го упишам од 14ти (во Америка е). :)

Ќе треба да уплатам само 25 евра за предметот или како идат работите, да не знае некој од прва/втора рака?

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Некој случајно да не ги сликал резултатите од математика од дополнителниов ????

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Ok,spomnaa deka od ovaa ucebna godina nema da ima potreba od isfrlanje na predmet,i da nemas prosek nad 8.5.
Fala ti.
Од каде излезе па сега ова, ако на пр. треба да презапишам еден предмет овој семестар нема да мора да го отфрлам изборниот туку ке запишам вкупно 5 предмети, така???

Член од
6 септември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Од каде излезе па сега ова, ако на пр. треба да презапишам еден предмет овој семестар нема да мора да го отфрлам изборниот туку ке запишам вкупно 5 предмети, така???
Pa jas taka slusnav nekoj zborese,si gi zapisuvas site zadolzitelni predmeti i matematika plus,ne moras da izostavuvas nieden predmet..ama ne sum sigurna dali moze vaka...

Kajgana Shop

На врв Bottom