- Член од
- 10 ноември 2009
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 2
Ве молам кој продава Менаџмент на човечките ресурси книга ургентно ми треба, нека пише во s_style@live.com
Не бев, ама можам да потврдам дека пуштил. За што ќе му служи, појма немам.Дечки кој има CD статистика нека го прикачи ако не му е тешко, може ќе се најде.
И економика Кирил пуштил список минатата недела? Бил некој за да потврди?
И мене ме интересира истото за Финансиски пазари и институции и за Јавни финансии.Cekajte malku. Vistina li e toa (gi prasuvam postarite kolegi) deka Finansiski pazari i institucii ke pusti spisok za onie koi ke mozat da odat na kolokvium, ili samo se sirat dezinformacii niz forumov?
Почитувани колеги и колешки, чест ми е да Ве известам дека барањето е прифатено и уплатницата за евидентни картички е укината за студентите од 4та година, па од утре повелете кај теткиците на студентски прашања да ја исполните вашата студентска должност - заверка на минатиот и упис на тековниов семестарЗнае ли некој што стана со картичките за тие што се четврта, сите мора да ги имаат, или?
koleske delovno samo za tebe na 15ti ke bide kolokviumot ) a organizacisko uste neznam poso ne sum bil na dve po red predavanja sigurno e mirno na predavanje neli?Da ne kazale na predavanja organizacisko odnesuvanje i delovno planiranje koga ke bidat kolokviumite?