На 10-11 за нас од прва година ена факс има список за заверка на семестар по години да не знае некој кога е за прва година од кој до кој ден
Нема веќе таксени марки.Туку ти даваат уплатница и ги уплатуваш во банка.Дали може уште да се пријавуваат испити со таксени марки ?
Епа толку е. Може и по 20 негде земаат.И ми наплатија провизија по 15 ден од уплатница. Лоповлук бре... Таксена марка си беше чиста работа. Само стап за нив:sakas_ust
И мене ме изнервираа ако мислиш на она со лепењето на уплатниците.Ептен го тупатЕпа толку е. Може и по 20 негде земаат.
Туку... мене тетките на студентски денеска ме изнервираа. Не беше нивна работа средувањето на документи? Мислам дека за тоа ги плаќаа, а може и грешам...
Грешиш. Нивната работа е да фатат корења на тоа столиците, да си испијат кафенце, по некој лаф муабет да напраат и да те изнервираат колку што можат повеќе. Не смеат многу да се движат да не добијат запалење на мускули. Смрт ми е кога треба да поднесувам пријави и заверувам семестар. Кога ќе влезам таму имам некоја чудна потреба да бидам вулгарен, а важам за мирен момак. Последниов пат добра беше таа, ми даде хефталица, морам да ја пофалам. Мора да се воведе електронско плаќање и електронско пријавување на испити на факултетов, иначе ќе се најде некоја будала ќе ги дигне на клоци сите таму.Епа толку е сегде. Може и по 20 негде земаат.
Туку... мене тетките на студентски денеска ме изнервираа. Не беше нивна работа средувањето на документи? Мислам дека за тоа ги плаќаа, а може и грешам...
И за то пари требет? :|И мене ме изнервираа ако мислиш на она со лепењето на уплатниците.Ептен го тупат
И ме интересира колку пари сега треба за заверка на семестар?????
Само семестрален лист и уплатница од 50 ден.И мене ме изнервираа ако мислиш на она со лепењето на уплатниците.Ептен го тупат
И ме интересира колку пари сега треба за заверка на семестар?????
Двете болдирани некако ми имаат смисла заедно така, како да би се однесувале на една иста личност. Ме насмеа да си жив и здравГрешиш. Нивната работа е да фатат корења на тоа столиците, да си испијат кафенце, по некој лаф муабет да напраат и да те изнервираат колку што можат повеќе. Не смеат многу да се движат да не добијат запалење на мускули. Смрт ми е кога треба да поднесувам пријави и заверувам семестар. Кога ќе влезам таму имам некоја чудна потреба да бидам вулгарен, а важам за мирен момак. Последниов пат добра беше таа, ми даде хефталица, морам да ја пофалам. Мора да се воведе електронско плаќање и електронско пријавување на испити на факултетов, иначе ќе се најде некоја будала ќе ги дигне на клоци сите таму.
Знам дека на некои им наплаќаа и по 25 ден провизија. Освен ако не ме лажеле. Намалена партиципација... мижи асан да ти баам. Пак ни ги земаат истите пари.
Интересен е студентскиов живот.