Која збирка? Ако мислиш на скриптата, барем 95% беа од неа, а можеби и 100%.Da ve prasam vie sto polagacte ctor kolokvium po ekonomika na pretprijatie dali prasanjata na kolokviumot bea od zbirkata ili od ucebnikot ?
За пријава за испит ќе ги купиш пријавите само нема друго уплаќање, само за таксените марки.
Една пријава = една таксена марка, неможе сите таксени марки да се уплатат на една сметка, така кажаа од студентски.
Изменето е,не се уплаќа, на студентски ми кажаа.ama tie sto se vonrendno ili go polagaat ispitot po vtor tret pat itn... si plakaat po 300 den od ispit , TOA SLUCAJNO DA NE E IZMENETO ILI NE SI VO TEK ???
Може да се земе книга. Другарка на полагање заборави Менаџмент па од читална зема... само ти преопрачувам да отидеш пред полагање да ја земеш случајно да не нема или па да не ти дозволат асистентите што знам ..znae nekoj dali moze da se zeme kniga od citalna koga ke polagas? mi treba kniga za kolokviumot pa me interesira dali mozam da zemam od citalna togas koga ke polagam a polagam bas vo citalna? aj ako znae nekoj neka pise ke mi spaci 1000ce POZZ
Треба првата лекција, потоа за тренд-компонента, и методот на подвижни средни големини (ама само информативно), т.е. и овие останатите два дела не им се замарај баш, затоа што не верувам дека ќе има нешто, максимум едно прашање.Ај некој од Прва година нека каже што треба да се учи од последната тема по Статистика ? Фала
Нив ги мрзи да работат од пон - петок, не па во саботаСтудентски прашања работат ли во Сабота?:jaj: