Економски факултет (reloaded)

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Колешке, од кој департман си? Бидејќи сметководство на трошоци/управувачко сметководство е од зимски семестар е различен предмет од управувачко сметководство во летен семестар.

Ако ти е од зимски:
втора година сметководство и ревизија: 1-8 глава
четврта година менаџмент и финансиски менаџмент: 1-8, 10, 14 глава

Ако ти е од летен:
трета година сметководство и ревизија: 9-14 глава

Полагањето е на раскажување, нема заокружување, може да бидат отворени логични прашања кои бараат размислување или пак лекции на раскажување.
Задачите се на пишување, без понудени опции за заокружување.
Фала колега! Иначе мене ми е од зимски семестар - финансиски менаџмент. Е сега да те прашам дали имаш некои прашања што се имаат паднато до сега, а и задачи, те молам?
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:45 ---
Колешке, од кој департман си? Бидејќи сметководство на трошоци/управувачко сметководство е од зимски семестар е различен предмет од управувачко сметководство во летен семестар.

Ако ти е од зимски:
втора година сметководство и ревизија: 1-8 глава
четврта година менаџмент и финансиски менаџмент: 1-8, 10, 14 глава

Ако ти е од летен:
трета година сметководство и ревизија: 9-14 глава

Полагањето е на раскажување, нема заокружување, може да бидат отворени логични прашања кои бараат размислување или пак лекции на раскажување.
Задачите се на пишување, без понудени опции за заокружување.
Фала колега! Иначе мене ми е од зимски семестар - финансиски менаџмент. Е сега да те прашам дали имаш некои прашања што се имаат паднато до сега, а и задачи, те молам?
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:55 ---
Колеги, ај некој што има прашања за банкарски менаџмент од колоквиум или испит нека ми ги прати - оној што полагал на заокружување?!?
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:55 ---
Колеги, ај некој што има прашања за банкарски менаџмент од колоквиум или испит нека ми ги прати - оној што полагал на заокружување?!?
 
Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
Колеги имам едно прашање до вас ;)Да не е информиран некој каде се уплака за апсолвентска? Се извинувам за оф топик.
--- надополнето: 3 мај 2013 во 01:37 ---
Колеги имам едно прашање до вас ;)Да не е информиран некој каде се уплака за апсолвентска? Се извинувам за офф топик.
 
Член од
15 јануари 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
дечки дава ли Снежана дополнителна ако паднеш втор колоквиум маркетинг на услуги?
 
Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Некои информации за втор колоквиум на Локални финансии?!?!?
 
Член од
4 август 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Ае ако има некој што е на марктинг моментално 4 год нека каже имам едно прашање :)
 

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Во врска со ЛОКАЛНИ ФИНАНСИИ дознав дека во книгите земени од Зоки фалело некој дел, е сега некој поупатен да каже кој дел фали, колкав е и од каде да го земеме ние што го немаме :)
 

Vk111

B4 I FU RU 18
Член од
2 јули 2010
Мислења
118
Поени од реакции
6
Во врска со ЛОКАЛНИ ФИНАНСИИ дознав дека во книгите земени од Зоки фалело некој дел, е сега некој поупатен да каже кој дел фали, колкав е и од каде да го земеме ние што го немаме :)
На zephyr "локални финансии глава 7 втор дел" - Големината на вертикалниот и хоризонталниот фискален дебаланс помеѓу општините во Р. Македонија
 

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
На zephyr "локални финансии глава 7 втор дел" - Големината на вертикалниот и хоризонталниот фискален дебаланс помеѓу општините во Р. Македонија
Тој дел веројатно го нема никој, јас зборувам за делот со општински обврзници во Р.М. или некој дел плус од тоа, на зефир нема презентација за обврзнициве, а колку што јас знам требаат.
 
Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Колеги кај се наога Стдентски парламент на факултетот:)
 
Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
Колеги Деловно комуницирање треба сите 147 прашања за вториот колоквиум, нема ништо отфрлено????
 
Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
Ајде колеги би ве замолила било какви материјали, скрипти, прашања или што најчесто се паѓа ако имате за предметиве: маркетинг менаџмент, претприемништво, користење на апликации и оптимализација. Вондреден студент сум ми треба било каква насока...ви благодарам :unsure:
 
Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
Ајде колеги би ве замолила било какви материјали, скрипти, прашања или што најчесто се паѓа ако имате за предметиве: маркетинг менаџмент, претприемништво, користење на апликации и оптимализација. Вондреден студент сум ми треба било каква насока...ви благодарам :unsure:
--- надополнето: 13 мај 2013 во 02:01 ---
Ајде колеги би ве замолила било какви материјали, скрипти, прашања или што најчесто се паѓа ако имате за предметиве: маркетинг менаџмент, претприемништво, користење на апликации и оптимализација. Вондреден студент сум ми треба било каква насока...ви благодарам :unsure:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom