Фала колега! Иначе мене ми е од зимски семестар - финансиски менаџмент. Е сега да те прашам дали имаш некои прашања што се имаат паднато до сега, а и задачи, те молам?Колешке, од кој департман си? Бидејќи сметководство на трошоци/управувачко сметководство е од зимски семестар е различен предмет од управувачко сметководство во летен семестар.
Ако ти е од зимски:
втора година сметководство и ревизија: 1-8 глава
четврта година менаџмент и финансиски менаџмент: 1-8, 10, 14 глава
Ако ти е од летен:
трета година сметководство и ревизија: 9-14 глава
Полагањето е на раскажување, нема заокружување, може да бидат отворени логични прашања кои бараат размислување или пак лекции на раскажување.
Задачите се на пишување, без понудени опции за заокружување.
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:45 ---
Фала колега! Иначе мене ми е од зимски семестар - финансиски менаџмент. Е сега да те прашам дали имаш некои прашања што се имаат паднато до сега, а и задачи, те молам?Колешке, од кој департман си? Бидејќи сметководство на трошоци/управувачко сметководство е од зимски семестар е различен предмет од управувачко сметководство во летен семестар.
Ако ти е од зимски:
втора година сметководство и ревизија: 1-8 глава
четврта година менаџмент и финансиски менаџмент: 1-8, 10, 14 глава
Ако ти е од летен:
трета година сметководство и ревизија: 9-14 глава
Полагањето е на раскажување, нема заокружување, може да бидат отворени логични прашања кои бараат размислување или пак лекции на раскажување.
Задачите се на пишување, без понудени опции за заокружување.
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:55 ---
Колеги, ај некој што има прашања за банкарски менаџмент од колоквиум или испит нека ми ги прати - оној што полагал на заокружување?!?
--- надополнето: 30 април 2013 во 23:55 ---
Колеги, ај некој што има прашања за банкарски менаџмент од колоквиум или испит нека ми ги прати - оној што полагал на заокружување?!?