Денес го закажа за 17-ти.Колеги, дали се сеќава некој дали Драге го одложи Осигурување вториот колоквиум минатата година? Да се надевам на одложување или ништо од бизнисот... фала однапред
Што се паѓа на испит по Јавни финансии ?
Заокружување или има и отворени прашања ?
--- надополнето: 18 април 2013 во 09:47 ---
Има ли ноемвриска сесија на Економски ?
Не верувам дека ќе положиш со учење од скрипта... скриптата е правена за друг професор, плус професорот Кирил мислам дека дава само 10 прашања на испит.Економика на претпријатие кај Кирил Постолов за испит дали се положува со учење од скрипта или книга??
Колакава е книгата ?Економика на претпријатие кај Кирил Постолов за испит дали се положува со учење од скрипта или книга??
Јас сум прва година сега и немај мака, доколку си учиш на време, се ќе си оди лесно. Искрено многу се плашев, мислев бог знае каква институција е факултетот и колку е страшно но ќе видиш колку е едноставно и лесно за полагање. Од прва год математика и основи на економија би ги издвоил покомплексни предмети (т.е математика до професорот, а економија бидејќи бара доста знаење и логични прашања). А за маркетинг мислам дека е еден од полесните така да, go on.Искрено ги немам прочитано сите предходни страни, а и нова сум на форумов, а моето зачленување беше се со цел да дознаам малку повеќе за смерот маркетинг, бидејќи овде меѓу вас сигурно има некој тековни или дипломирани на тој смер. Матурантка сум и само неколку месеци ме делат до изборот за факултет кој и не е така баш лесен и едноставен, а по природа сум неодлучна. Ќе ве молам некои информации за тоа дали е потежок во споредба со другите смерови, дали е перспективен и сл. Фала однапред