Економски факултет (reloaded)

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Види во книга ти е убаво објаснето, јас знам кога го правев стручниот труд кај него, од таму и од Гугл и се снајдов, не е ништо сложено, само зависи кој Офис користиш, бидејќи секоја година ги преместуваат функциите. Мислам дека во книга е објаснето за 2003, но отприлика тоа е.
 
Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Колеги дали и тие што беа на апсолвентска екскурзија ке полагаат на исти датуми како и другите? Ч)))
--- надополнето: 23 април 2013 во 00:29 ---
Колеги дали и тие што беа на апсолвентска екскурзија ке полагаат на исти датуми како и другите? Ч)))
 
Член од
31 август 2010
Мислења
188
Поени од реакции
33
Колеги дали и тие што беа на апсолвентска екскурзија ке полагаат на исти датуми како и другите? Ч)))
--- надополнето: 23 април 2013 во 00:29 ---
Колеги дали и тие што беа на апсолвентска екскурзија ке полагаат на исти датуми како и другите? Ч)))
Да, секогаш така си полагале...Не гледам причина да е сменето оваа година :)
 
Член од
21 април 2013
Мислења
9
Поени од реакции
1
Колакава е книгата ?
okolu 380 strani....
--- надополнето: 24 април 2013 во 01:13 ---
Колакава е книгата ?
okolu 380 strani....
Не верувам дека ќе положиш со учење од скрипта... скриптата е правена за друг професор, плус професорот Кирил мислам дека дава само 10 прашања на испит.
taka vikaa i za prv kolokvium pa se se padna od skripta....
 

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
8.913
Поени од реакции
5.406
okolu 380 strani....
--- надополнето: 24 април 2013 во 01:13 ---

okolu 380 strani....
taka vikaa i za prv kolokvium pa se se padna od skripta....
На испит е друго, прашај колку положија во последната испитна сесија ;)
 
Член од
19 октомври 2012
Мислења
182
Поени од реакции
38
Деловно комуницирање...на испит се прашања на заокружување, отворени прашања...?
 
Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
Здраво колеги ќе ве замолам ако може да ми пишете што треба да содржи првата домашна по Деловно комуницирање во врска со трансакционата анализа, и ако знаете кои денови ќе има предавања следнава недела. Благодарам
 
Член од
11 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
Управувачко сметководство на испит од кои теми почесто дава задачи?Било какво искуство некој да сподели.
 
Член од
24 август 2011
Мислења
15
Поени од реакции
0
некои информации околу апсолвентската вечер? кога,каде,колку...
 
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Дали некој ги има презентациите кои што ги предава Кирил Постолов на Економика на претпријатие, било да се од претходни години било од сега итно ми требат. Фала ви однапред.
 
Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Управувачко сметководство на испит од кои теми почесто дава задачи?Било какво искуство некој да сподели.
Колешке, да прашам за управувачко сметковоство дали имаш да бираш на раскажување или на заокружување? И дали има задачи?
--- надополнето: 27 април 2013 во 21:09 ---
Ау да, се збунив :D

За управувачко требаат тие (1-8, 10та и 14та) (y)
Колега, ај дади поточни информации за Управувачко сметководство те молам. На зефир најдов во управувачо смектоводство 2012/2013 и 12та и 13та глава, а во сметководство на трошоци/управувачко сметководство 2012/2013 се од 1-8, 10та и 14та глава?!? Е сега за управувачко кои глави точно требаат, дали полагањето е на раскажување и задачи или има опција и на заокружување?!?
 
Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.889
Колега, ај дади поточни информации за Управувачко сметководство те молам. На зефир најдов во управувачо смектоводство 2012/2013 и 12та и 13та глава, а во сметководство на трошоци/управувачко сметководство 2012/2013 се од 1-8, 10та и 14та глава?!? Е сега за управувачко кои глави точно требаат, дали полагањето е на раскажување и задачи или има опција и на заокружување?!?
Колешке, од кој департман си? Бидејќи сметководство на трошоци/управувачко сметководство е од зимски семестар е различен предмет од управувачко сметководство во летен семестар.

Ако ти е од зимски:
втора година сметководство и ревизија: 1-8 глава
четврта година менаџмент и финансиски менаџмент: 1-8, 10, 14 глава

Ако ти е од летен:
трета година сметководство и ревизија: 9-14 глава

Полагањето е на раскажување, нема заокружување, може да бидат отворени логични прашања кои бараат размислување или пак лекции на раскажување.
Задачите се на пишување, без понудени опции за заокружување.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom