Колеги, купете си фотокопирани, не прави никаква разлика, освен парите. Значително е поефтино.Исто и мене ме интересира...продава некој статистика и економика?
Ти фали претприемништво колега, ама изгледа не си го земал ради проектен.Ај би ве замолил доколку знаете за кој од следниве предмети е потребна оригинал книга : Оптимализација во интернет опкружување, Анализа на Е-бизнис, Користење апликации преку Интернет, Проектен менаџмент, утре планирам да се снабдам со книги па затоа ако знае некој нека помогне
Одма ја даваат, само види што треба да уплатиш, пред некој месец кога земав одма ми дадоа, имаат печат доле на студентски и брзо одеше процедурата.Ако може некој да каже за потврда за редовен студент, дали ја даваат одма или се чека, фала.
Јас пак чекав еден ден, морало да помине горе кај деканатот па не ми ја дадоа одма истиот ден.Ако може некој да каже за потврда за редовен студент, дали ја даваат одма или се чека, фала.
Незнам кога си ја вадел потврдата, јас пред 2 недели вадев , одма ми ја дадоа. Инаку пред 2 месеци,точно е , мораше еден ден да се чека кај деканатот да помине.Јас пак чекав еден ден, морало да помине горе кај деканатот па не ми ја дадоа одма истиот ден.