Економски факултет (reloaded)

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Запишувањево предмети е online и тоа до 5 февруари така?
Зошто кога пробувам да запишам предмети не ми дава да изберам ЛЕТЕН 2011/12 кај семестар?
Го има некој овој проблем или сам јас. Си седи ЗИМСКИ 2011/12 и е бледо. Не може да се смени.
Кај предмети ми дава од 5 и 7 семестар, поради тоа што е зимски и не може да се смени.

Прегледај го приврзокот 39574
Колега, во претходниот таб, Запишување семестри, под твојата насока/смер има копче Внеси, малку нечитливо и незабележливо, кликаш на него и потоа можеш да ги избираш предметите за летен семестар.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Колега, во претходниот таб, Запишување семестри, под твојата насока/смер има копче Внеси, малку нечитливо и незабележливо, кликаш на него и потоа можеш да ги избираш предметите за летен семестар.
Само што средив и сакав да си праам да додадам EDIT под мислењето дека средив.
Бев во делот на семестри и ми изгледаше како бледо. Не ни ми текна да стиснам да проверам.

Во секој случај фала:)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
84
Поени од реакции
12
Колеги Финансиска математика некој да не го има слушано? Мене ми фаќа око, ама колкава е книгата или слично.. Математика 10ка имав, без проблем... Ај ве молам ако го има некој слушано нека пише мислење :)

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Колеги дали некој беше денеска на МЧР , што како треба околу книгата, редовност, колоквиуми, и уште ли е Д.Б. професор ???

Член од
12 мај 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
Kolegi da ne znaete dali ima rezultati megunaroden transport spedicija i osigoruvanje od ispit i ako gi ima nekoj da gi postavi tuka.fala mnogu

Член од
26 јануари 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Kolegi ke moze li nekoj da mi kaze nesto poveke za prefrlanje od eden na drug smer?Dali moram da zavrsam 1va ili mozam i sega da se prefrlam(podnesam molba)?Dali moram da gi imam site ispiti polozeno?
I isto taka me interesira dali treba da doplatam krediti ako vo 2 semestar zapisam 2 izborni mesto eden(potocno 32-33 krediti)?
Fala odnapred :)

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Kolegi ke moze li nekoj da mi kaze nesto poveke za prefrlanje od eden na drug smer?Dali moram da zavrsam 1va ili mozam i sega da se prefrlam(podnesam molba)?Dali moram da gi imam site ispiti polozeno?
I isto taka me interesira dali treba da doplatam krediti ako vo 2 semestar zapisam 2 izborni mesto eden(potocno 32-33 krediti)?
Fala odnapred :)
Кога ке завршиш прва , ке си поднесеш молба со 500 ден и ке го смениш смерот.

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Kolegi,daj vie poiskusnite kazete sovet vo vrska so STATISTIKA.Na sto da se obrne vnimanie i dali treba da se ucat tie delovite od sekoja tema "koristenje kompjuter" ? :D

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Kolegi,daj vie poiskusnite kazete sovet vo vrska so STATISTIKA.Na sto da se obrne vnimanie i dali treba da se ucat tie delovite od sekoja tema "koristenje kompjuter" ? :D
Не треба да се учи делот за користење на компјутер :D
Во либро обавезно земи ги тестовите од испити, да видиш каков е принципот на прашањата.
На вежби обавезно иди, подобро оди кај Драган на предавање, кога објаснува кажува што може да се падна на испит.
Од вежбите слични задачи се паѓаат, може малку потешки, задачите и прашањата може да имаат 1 или најмногу 2 точни одговори.

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Колеги дали некој беше денеска на МЧР , што како треба околу книгата, редовност, колоквиуми, и уште ли е Д.Б. професор ???
pa da dimitar predavase,knigata e istata nema nova i toa e toa :) mislam deka redovnost na predavanja ne treba,vezbite se pobitni :)

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Колеги во пријавувањето на предметите онлине, дали треба само да се пријави во делот Запишување предмети или треба да се пополни и делот Пријавување испити затоа што и таму е активно за пополнување и пишува да избереш дали ке го полагаш на кол. или испит???

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
pa da dimitar predavase,knigata e istata nema nova i toa e toa :) mislam deka redovnost na predavanja ne treba,vezbite se pobitni :)

А даве прашам од која година е последното издание на МЧР и каде може да се најдат вежбите? - затоа што сум вонредно.
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 16:41 ---
MORA MIN. DA IMAS 21 KREDIT A MAX 35. Pa vidi sega
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 08:39 ---

Treba za vonnastavni aktivnosti 1100den
А за воннаставни активности и вонредните треба да платат?

Член од
25 септември 2010
Мислења
116
Поени од реакции
41
Колеги во пријавувањето на предметите онлине, дали треба само да се пријави во делот Запишување предмети или треба да се пополни и делот Пријавување испити затоа што и таму е активно за пополнување и пишува да избереш дали ке го полагаш на кол. или испит???
Не чепкај кај пријавување на испити, - тоа кога ке дојде сесија, или кога нјаверојатно ке кажат за пријавување на колоквиум....

Член од
26 јануари 2011
Мислења
76
Поени од реакции
4
Има ли истакното распоред на вежби или рано е уште затоа што на страата нема?

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
Кој од предметите Германски јазик 2, Руски јазик 2 и Француски јазик 2 е најлесен?
Дали се полагаат преку колоквиум или на испит?
Дали треба да се оди на предавање?
Каков е испитот?
Дали се полага само писмено или и усно?

Kajgana Shop

На врв Bottom