Економски факултет (reloaded)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Исто и мене ме интересира...продава некој статистика и економика?:)

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Исто и мене ме интересира...продава некој статистика и економика?:)
Колеги, купете си фотокопирани, не прави никаква разлика, освен парите. Значително е поефтино.
И така и така кога ќе положите нема да ви требаат, а за да ги продадете пак, може да ги сменат.

Најдобронамерен совет, до сега освен менаџмент ниту една книга немам купено оргинал, сите ми се фотокопии. Не ми прави разлика, апсолутно ич.

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Ај би ве замолил доколку знаете за кој од следниве предмети е потребна оригинал книга : Оптимализација во интернет опкружување, Анализа на Е-бизнис, Користење апликации преку Интернет, Проектен менаџмент, утре планирам да се снабдам со книги па затоа ако знае некој нека помогне :)

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Ај би ве замолил доколку знаете за кој од следниве предмети е потребна оригинал книга : Оптимализација во интернет опкружување, Анализа на Е-бизнис, Користење апликации преку Интернет, Проектен менаџмент, утре планирам да се снабдам со книги па затоа ако знае некој нека помогне :)
Ти фали претприемништво колега, ама изгледа не си го земал ради проектен. :)
За ниту една не ти треба оргинал книга, уште не се знае сигурно за анализа како што ќе е, апликации и оптимализиација ќе ни е со фотокопираници, кога па било нешто такво со оргинали? :eek:
:D

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Има некој што периодов поднел молба за префрлување од стара во нова програма? Да сподели искуство како поминал. Би чекала одговор на молбата од архива, ама може да се задржат..
И уште едно прашање, пак со префрлување, овој пат од вонреден во редовен студент. Некој да има поднесено молба и да му ја одобриле? Многу ми е важно и ќе си пукнам додека да дочекам одговор..

Член од
22 август 2009
Мислења
124
Поени од реакции
13
jas se prefrlav od stara na nova programa i site sto se prefrlavme na site ni odobrija mislam deka nema potreba da se mislis sigurno ke ti dozvolat. i za toa imam podneseno molba od vonreden vo redoven i mi odobrija a i na site drugi im odobrija. Ne se sekiraj odi daj gi molbite sto pobrgu i za edna nedela ke ti odobrat. se nadevam ti pomognav pozz

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ова Управување со резултати кај Бојаџиев што предмет е? Дајте некои информации

Член од
24 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
2
Дали некој има овде дипломиран на Економски Факултет, да ми каже нешто повеќе за дипломската работа, посебно ако некој бранел кај Владимир Филиповски и Таки Фити? Благодарам

G

grande-juve

Гостин
Ако може некој да каже за потврда за редовен студент, дали ја даваат одма или се чека, фала.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ако може некој да каже за потврда за редовен студент, дали ја даваат одма или се чека, фала.
Одма ја даваат, само види што треба да уплатиш, пред некој месец кога земав одма ми дадоа, имаат печат доле на студентски и брзо одеше процедурата.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Јас пак чекав еден ден, морало да помине горе кај деканатот па не ми ја дадоа одма истиот ден.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Јас пак чекав еден ден, морало да помине горе кај деканатот па не ми ја дадоа одма истиот ден.
Незнам кога си ја вадел потврдата, јас пред 2 недели вадев , одма ми ја дадоа. Инаку пред 2 месеци,точно е , мораше еден ден да се чека кај деканатот да помине.

Kajgana Shop

На врв Bottom