Чита рандом ... Мене ми се деси првото предавање потпишавме еден другар измеѓу нас .... и бинго читање прво него , лани ептен од што стана досадна не запишуваа веќе ... ма да и некои пати читаше.Ултра лесен колега, ПРАВНИ И ЕТИЧКИ АСПЕКТИ НА ИНТЕРНЕТ, кога ми прати еден колега од сајтов резултати од минатата година абе мислам 70% беа со максисмум поени, а и од прашања се учело кои нон стоп се паѓале со еден точен одговор )
Јас колега сакам за Англиски 2 да те прашам дали чта професорката, пошто може да ме запишуваат ако не, и тешко ли е многу за 10ка, зошто стикно тоа ми треба и без присуство И да да не познаваш некој што бил на испит дали ги дава истите прашања од колоквиумите...? Фала однапред
Ако мислите за образците за упис на семестар и заверка ... нетребаМислам дека треба да го запишеш предметот во образецот иако не ти е положен, матем. методи да за 2 ра година е , а имиња и през. треба ама и не мора не прават проблеми за тоа.
А на колоквиум само од книгата има прашања или и од тие работи таа на час што ќе ги давала/зборувала, што јас знам... ?Чита рандом ... Мене ми се деси првото предавање потпишавме еден другар измеѓу нас .... и бинго читање прво него , лани ептен од што стана досадна не запишуваа веќе ... ма да и некои пати читаше.
Зимаа 10ки... ако си знаеш англиски убаво немаш проблем!
Абе има + уште едно како скриптиче она како работна го користи... Материјалот е комплет од тоа + граматика што се учи ама нема ништо тешко... и ти 10ка да не бараш?А на колоквиум само од книгата има прашања или и од тие работи таа на час што ќе ги давала/зборувала, што јас знам... ?
Треба да направиш да ти ги има летните.Дали ги имате летните предмети на страната за запишување на семестар или само кај мене стојат уште зимските?
Тоа Внеси беше избледено и добив впечаток дека не може да се кликне на него.Треба да направиш да ти ги има летните.
Во табот запишување на семестар треба да стиснеш "внеси" и ќе ти ги има од летен предметите.
Формулите ќе си ги имаш пред себе на полагање , дозволено е да се носат и формулите и таблиците , а од книгата табели не треба да се учат(не се бара такво нешто на тест) , само постапката на решавање на задачите да ја знаеш за да можеш нели да ја решиш на тест и некои дефиниции , потцртани ти се во учебникот , со затемнети букви.А да не знаеш што поточно да учам од книга(дефиниции, табели, формули..)?
Фала. Толку сум се уозбилил овој семестар што не можам да се препознаам себесиФормулите ќе си ги имаш пред себе на полагање , дозволено е да се носат и формулите и таблиците , а од книгата табели не треба да се учат(не се бара такво нешто на тест) , само постапката на решавање на задачите да ја знаеш за да можеш нели да ја решиш на тест и некои дефиниции , потцртани ти се во учебникот , со затемнети букви.