- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 5
100 % .ја имам 28 се земаа оценки вчера во 12 ипол.освен ако не си на дополнителен или нешто слично..Сигурноо??? дека мене денес ми рекоа дека со 32 се поминува, и се разочарав,а имам 26 поена
100 % .ја имам 28 се земаа оценки вчера во 12 ипол.освен ако не си на дополнителен или нешто слично..Сигурноо??? дека мене денес ми рекоа дека со 32 се поминува, и се разочарав,а имам 26 поена
Ејјј супер ако е 26 поени ќе одам во понеделник на факултет да земам оценка ако го најдам професорот.А ти го полагаше како дополнителна од јуни или како обичен испит?100 % .ја имам 28 се земаа оценки вчера во 12 ипол.освен ако не си на дополнителен или нешто слично..
Според распоредот што го ставија во летен... ама кој знае...Kolegi aj ke ve zamolam dokolku nekoj znae da mi kaze vo koj semestar e Angliski 2 ?
сеа ме замисли и мене да не си се радувам јас за џабе?! тие што се на дополнителен да не положуваат со 26, а ние на цел испит со 32 .... ???!!! може да сум побркала нешто.у понеделник летам до факултет.100 % .ја имам 28 се земаа оценки вчера во 12 ипол.освен ако не си на дополнителен или нешто слично..
Тие што полагаа испит основи на економија положуваат со 32 поени а тие што полагаа макроекономија положуваат со 26 поенисеа ме замисли и мене да не си се радувам јас за џабе?! тие што се на дополнителен да не положуваат со 26, а ние на цел испит со 32 .... ???!!! може да сум побркала нешто.у понеделник летам до факултет.
Чек... а 1550 се плаќа? Нели треба 2500?Не ми се верува каква грешка сум направил. Мислејќи дека треба да платам како што плаќавме во прва година, а и бидејќи не стоеше ништо на страницата на факултетот со термините која година кога запишува кога јас гледав, сега сум платил 4.050 на име наставни програми итн., а требало оваа година да платиме само 1.550 денари. Дали знае некој каде да пријавам ова на факултет, на студентски или? И како се решава ова? Да не излезе дека сум го частел факултетов
Студентите запишани пред 2010/11 2.550, а ние во 2010/11 1.550.Чек... а 1550 се плаќа? Нели треба 2500?