Економски факултет (reloaded)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Колеги да не има нешто математика резултати од дополнителниов????

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Не им е лесно ни на нив...

Сега на две уплатници треба да се уплаќа...една за дополнителни трошоци, и една за ИКСА, така? Пошто на известувањево е „ОСВЕНПАРТИЦИПАЦИЈАТА ЗА СТУДИРАЊЕТО, УПЛАЌААТ ЗА НАСТАВНИ ПРОГРАМИ, ВОДИЧ, ТЕТРАТКИ, ШИФРАРНИЦИ, НАДОМЕСТ НА ШТЕТИ, КНИЖЕН ФОНД, ИНТЕРНЕТ ЦЕНТАР, СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ, ИКСА НА УКИМ, И ТОА:

СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ ВО УЧЕБНАТА 2010/2011 КЕ ПЛАЌААТ НАДОМЕСТ ОД 800,00 ДЕН

СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ ПРЕД УЧЕБНАТА 2010/2011...

Па после имаш...„ЗА ИКСА на УКИМ – 750,00 ДЕН

Изгубена сум искрено...

И колку таксени марки треба да се уплатат при упис?
Тоа икса секоја година го плаќаме на посебна сметка... ако добро ме држи сеќавањето.:confused:
Не знам зашто погоре го имаат наведено во склоп на наставна програма...

Значи колку уплатници би имале? Една за прва рата партиципација, па за наставна програма и трета за икса... има уште нешто?

Една уплатница би требала за административна такса ваљда... пошто само образец за запишување на семетар имаме.

А некој до факс да тркне?:)

Член од
24 септември 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Тоа икса секоја година го плаќаме на посебна сметка... ако добро ме држи сеќавањето.:confused:
Не знам зашто погоре го имаат наведено во склоп на наставна програма...

Значи колку уплатници би имале? Една за прва рата партиципација, па за наставна програма и трета за икса... има уште нешто?

Една уплатница би требала за административна такса ваљда... пошто само образец за запишување на семетар имаме.

А некој до факс да тркне?:)
5 уплатници - партиципација, наставна програма, икса, студентски парламент и таксена марка

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
^ Чек сеа...па тоа нели е незадолжително? На студентскиот парламент се однесува ова.

Член од
24 септември 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
^ Чек сеа...па тоа нели е незадолжително? На студентскиот парламент се однесува ова.
Мене во книжара ми ја тупнаа и таа уплатница. А баш видов дека пишува незадолжително, ама кој да ги знае...

Член од
5 септември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
4
Нема потреба да се плаќа за Студентски Парламент а тие што се запишани лани плаќаат надомест само 800 денари за тие програми интернет центар бл бла...

Член од
24 септември 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
туку, кабинетот на Зорица Божиновска Лазаревска дали знае некој каде е?

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
туку, кабинетот на Зорица Божиновска Лазаревска дали знае некој каде е?
Ако ме држи сеќавање, треба да се наоѓа на втори кат, лево кога ќе влезеш, низ ходникот право од лева страна, не знам точно, ама при крајот е. Се надевам ти помогнав.

Член од
5 септември 2011
Мислења
18
Поени од реакции
4
Teшко ли е сметководство на трошоци и финансиско сметководство...на што поточно да обрнувам внимание знае ли некој? :S

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Колеги кога ке дава оцени проф. по финансиско сметководство од сесијава??

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Колеги ај ако знаете нешто за било кој од предметиве кажете ми дали се лесни/тешки, дали има вежби по истиве, дали се задолжителни предавањата.
1.Корпоративно финансиско известување 2.Сметководствени информациони системи 3.Финансиски менаџмент

Член од
30 ноември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
3
Колеги има некој што е на маркетинг смер и тоа по стара програма ако знае да ми каже што е со задолжителните предмети има само маркетинг истражување и меѓународен маркетинг а останатите економска географија и другиот каде се како ке ги слушаме кога слушнав можеби е дезинформација дека ке сме ги полагале на испит ?????

Kajgana Shop

На врв Bottom