- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 741
- Поени од реакции
- 76
Ова уствари не се резултати, туку само се пресметани поените на сите пријавени..Како што слушнав резултати ќе имало на 22ри..
Ова уствари не се резултати, туку само се пресметани поените на сите пријавени..Како што слушнав резултати ќе имало на 22ри..
Фала ама сега нема да ми треба, можеби во летниот...Сега мислам дека ќе имам доволно кредити.Можеш да се обидеш со молба, наведи се што мислиш дека ќе биде од корист се што треба да се знае и со среќа
Мене лани ми ја одбија нажалост.
Мислам дека се четириФала ама сега нема да ми треба, можеби во летниот...Сега мислам дека ќе имам доволно кредити.
Како што гледам на веб страната, во зимскиот семестар за Менаџмент четврта година-само два предмети има задолжителни.Mоже некој да ми потврди?
Дракулевски д-р Љубомир - Стратегиски менаџментАј некој да помогне ме интересира за Деловно комуницирање и Стратегиски менаџмент треба да изберам еден од два кој ги предава на кој можеш полесно да поминеш?????/ Благодарам
Фала колега значи полесно е да поминеш стратегиски отколку деловно комуницирањеДракулевски д-р Љубомир - Стратегиски менаџмент
Ѓорѓијовски д-р Благоја - Деловно комуницирање
Јас предлагам да го изберете Стратегиски менаџмент
Ja imav strategiski 10ka, ne e mnogu tesko on gi davase taka pobitnite raboti , prv kolokvium imase i da dopises edna tabela tamu ali lesna e ke vi kaze on dka mora da se uci ova dlovno komunicianje ne go odbiraj poso na pisuvanje e i e tapa malce nekakoФала колега значи полесно е да поминеш стратегиски отколку деловно комуницирање
Мислам дека не , затоа што јас со 90 сум во државна на истиот смерDa ve prasham dechki, nadvoreshna ekonomija so 76 boda? ima shansi za drzhavna ili ne :/