girl_girl
пловам на асфалт
- Член од
- 13 јуни 2010
- Мислења
- 913
- Поени од реакции
- 132
Трговско право. Полесно здравје! Лани многу се зафркнаа со социологија и деловна етика. Сепак ти си знаеш, ако ти оди бубање на памет земи го, ама ја ти препорачувам трговско.Се мислам што да одберам изборен предмет во прва година..социологија, деловна етика ( еден од овие мислам би ми бил најлесен затоа што средно бев подрачје б, кај што учев општествени науки ) или пак трговски право и промоција? Ваши искуства и совети?
--- надополнето: Aug 11, 2011 4:35 PM ---
Секогаш кога имаш слободно време можеш да одиш, дури и пожелно е на некои предмети. Никој не води евиденција зашто има мнгу студенти. А и да водат никој ништо нема да ти каже.Сакам да се запишам вонредно менаџмент(работам па нема да бидам во можност да идам редовно),па ме интересира дали ќе може да идам на предавање кога ќе бидам слободен од работа без разлика кој предмети се тој ден,ќе ми дозволат само на неколку предмети да идам кога ќе можам или пак ќе мора само на испити да се појавувам..??Важно мие да знам,зашо средно учев нешто сасвим трето,ма да овој смер мие доста интересен па сакам да си пробам.